MENIU

Cântăreața și artista Cher ar fi pe moarte. Ce virus îi pune viața în pericol

Renumitei cântărețe Cher i-ar mai fi rămas doar câteva luni de trăit după ce a ar fo contractat un virus în anii `80, potrivit ziarului ziarul Estrella Digital, citat de Agerpres.

Presa franceză relatează că Cher își pregătește deja testamentul. Revista „Paris Match” a tras semnalul de alarmă prin publicarea unei știri potrivit căreia artistei îi mai rămân doar câteva luni de trăit, transmite Agerpres.

Artista californiană, în vârstă de  70 de ani, ar fi contractat în anii '80 așa-numitul virus Epstein-Bar, care provoacă mononucleoza. O complicație renală ar fi agravat situația actriței care acum s-ar afla în pragul morții.

Surse apropiate anturajului lui Cher spun că moralul artistei este destul de bun, că ea și-a asumat realitatea în mod pozitiv și că a început deja să-și redacteze testamentul. Averea se ridică la 350 de milioane de dolari, care va fi împărțită între persoanele dragi ale artistei, ce i-au fost alături în ultimii ani și care au ajutat-o în finanțarea a numeroase proiecte sociale.

Mai multe articole despre:
virus testament Cher Paris Match proiecte sociale