MENIU

Cântărea 100 de kg, dar a slăbit enorm. Cum arată femeia care a uimit o lume întreagă

O femeie care cântărea 100 de kilograme a avut parte de un eveniment nefericit care a convins-o să înceapă o dietă.

Femeia povestește că se simțea atât de grasă, încât îi era rușine să-și lase copiii chiar în fața școlii, de teamă să nu-i facă de rușine în fața colegilor lor. De altfel, femeia se plânge că îi era frică și să se întâlnească întâmplător pe stradă cu diverși prieteni. 

Din nefericire, într-o zi a văzut cum o amică mai veche de-ale sale urma să traverseze strada și s-a grăbit s-o evite. A căzut, însă, pe asfalt chiar în fața prietenei sale. Acela a fost momentul care a determinat-o să slăbească. 

”Mâncam șase cutii cu chips-uri și între patru și sase batoane de ciocolată pe zi. Mai mult decât atât, 'stingean' toate acestea cu doi litri de suc carbogazos”, a mărturisit femeia, citată de thesun.co.uk. 

Britanica a slăbit 50 de kilograme după ce a început să nu mai consume decât 1800 de calorii în fiecare zi și să înlocuiască mesele nesănătoase cu carne de pui, salate, legume, fructe și nuci. Acum de-abia așteaptă să se întâlnească întâmplător cu prietenii din copilărie pentru ca aceștia să vadă transformarea sa. 

Mai multe articole despre:
cură slăbit slăbire