MENIU

Când va fi înmormântată Dolores O'Riordan, solista The Cranberries

Cântăreața Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, care a murit luni la vârsta de 46 de ani, va fi înmormântată marți, 23 ianuarie, în Irlanda.

O slujbă funerară va avea loc marţi la ora locală 11.30 la biserica Saint-Ailbe din Ballybricken, un oraş din sud-vestul Irlandei, aflat la o distanţă de 18 kilometri faţă de Limerick, localitatea în care a fost înfiinţat grupul The Cranberries, scrie Agerpres.

Acea slujbă va fi urmată de “o înmormântare rezervată familiei”, a precizat Congregaţia episcopilor irlandezi într-un comunicat.

Publicul va putea să se reculeagă duminică în biserica Saint-Joseph din Limerick, de la ora 12.30 la ora 16.00, iar “sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei va fi depus şi la casa funerară Cross din Ballyneety, în comitatul Limerick, luni, începând cu ora 16.00”, a anunţat acelaşi comunicat.

Episcopii irlandezi au precizat că accesul în biserica Saint-Ailbe, ce are o capacitate de 200 de locuri, “este strict rezervat familiei şi prietenilor apropiaţi” ai artistei. Ei au cerut reprezentanţilor presei să nu pătrundă în biserică, precizând că un spaţiu de lângă biserică va fi special amenajat pentru mass-media.

Slujba funerară va fi difuzată în direct de postul de radio local Limerick FM.