MENIU

Când spui "te iubesc" pentru prima dată?

Fiorii unei noi relaţii i-a trăit oricine, cel puţin o dată în viaţă. Primele întâlniri, primele săruturi, primele atingeri, toate acestea, şi nu numai, te fac să simţi "fluturi" în stomac, te fac să visezi cu ochii deschişi, te fac să zâmbeşti chiar şi atunci când nu este cazul.     

Însă... după toată nebunia de început, fiorii se pot transforma în sentimente mult mai profunde. În momentul în care te gândeşti mai tot timpul la ea sau la el, când îţi doreşti să îi auzi vocea atunci când te trezeşti, când vrei să ştii părerea lui sau a ei despre diferite lucruri care îţi fac ţie plăcere, când vrei să petreci cât mai mult timp în compania persoanei cu care ai o relaţie... ai depăşit stadiul de început, ai ajuns să simţi lucruri mult mai profunde. 

Cum spunem te iubesc prima dată? Să spui pentru prima oară TE IUBESC poate fi ușor stânjenitor. De fiecare dată aștepți ca iubitul sau iubita să spună prima oară acest lucru, și el sau ea așteaptă ca tu să o faci, și tot așa.

Întotdeauna trebuie să alegi momentul corect când spui unei persoane că o iubești. Spui TE IUBESC unei persoane atunci când  simți că nu există loc de regrete.

Trebuie să îți clarifici foarte bine sentimentele înainte, să știi dacă aveți o prietenie foarte apropiată și frumoasă sau este vorba de mai mult de atât.

Dacă iei în calcul posibilitatea că ți-ar putea părea rău de dezvăluirea sentimentului tău, înseamnă că îndoiala dovedește că nu este suficient de puternic acel sentiment de iubire.

 
Mai multe articole despre:
iubire te iubesc