MENIU

Când a ajuns la spital, medicii au zis că e însărcinată. Fata a negat. Ce i-au găsit în burtă..ȘOC

În urmă cu șase luni a venit în spital o fată în vârstă de 24 de ani, care avea un aspect înfiorător. La început medicii care au consultat-o au crezut că era însărcinată, datorită burții imense.

Însăși pacienta nega acest lucru. Fata a spus că până nu demult ea a fost destul de plinuță. Determinată să îndrepte această situație a început un regim alimentar special și sport.

Dar burta ei nu se micșora, ci dimpotrivă, a început să crească foarte repede. 

Medicii au decis să-i facă și o ecografie pe lângă celelalte analize, ca să excludă existența unei sarcini. Conform analizelor obținute, medicii au început să se pregătească pentru o intervenție chirurgicală.

S-a dovedit că suferința bietei fete se datora unei tumori imense la ovare. Care trebuia extirpată imediat.

Acea formațiune care se dezvolta într-un ritm alert, a început să apese pe organele interne. Când fata a ajuns în spital ea nici nu putea bine să meargă pe picioarele sale.

În interiorul acestei formațiuni monstruoase putea să fie un ocean de lichid toxic, astfel încât experții au decis să extragă toată tumoarea. Medicilor le-a revenit o muncă extrem de complicată…

Eric Hanson Viana, medicul ce a condus intervenția, de la spitalul din Mexico City, a recunoscut că despre tumori de așa mărimi doar a putut auzi. Mai târziu s-a constatat că formațiunea a atins jumate de metru în diametru și cântărea 32 de kg.

După ce a fost extras chistul, burta pacientei s-a dezumflat ca un balon. Intervenția a durat aproximativ 5 ore.

Din momentul intervenției chirurgicale au trecut deja șase luni. Astăzi pacienta s-a reabilitat complet și duce o viață obișnuită.

sursa

Mai multe articole despre:
tumoare ovare