MENIU

Campania internă a PNL a început: Florin Cîțu, în vizită în județul Maramureș. Ce liberali de TOP îl însoțesc și care este MESAJUL premierului

Conferință de presă Florin Cîțu, Maramureș

La aproximativ o săptămână de când și-a anunțat candidatura la șefia PNL, premierul Florin Cîțu a început campania internă, luând la pas organizațiile din țară pentru a-i convinge pe liderii locali să-l voteze la Congresul din 25 septembrie. Alături de primarul Clujului, Emil Boc, și europarlamentarul Rareș Bogdan, doi dintre liberalii care au anunțat deja  că-l susțin, Cîțu a vizitat, astăzi, județul Maramureș, unde a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţ.

Într-o conferință de presă susținută cu acest prilej, Florin Cîțu a declarat că în competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al PNL se bazează pe oameni care, de-a lungul timpului, şi-au demonstrat capacităţile. "Eu sunt înconjurat de oameni de succes, pentru că ceea ce au făcut aceşti oameni în funcţiile pe care le-au avut vreau să fac eu cu România. Oameni ca Emil Boc, ca Gheorghe Flutur, Ionel Bogdan, oameni care au reuşit", a afirmat premierul, citat de HotNews.ro.
 
El a susținut că soluţia pentru România este "liberalismul aplicat, nu doar din vorbe".

Primarul Clujului, Emil Boc, a afirmat, la rândul său, că "omul care poate da o direcție partidului și țării este actualul premier".
 
"Am spus-o cu sinceritate nu de acum, nu de ieri. Este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, întelege lucrurile. Este un liberal autentic, pur sânge, pentru care repet, producerea de prosperitate pentru toți românii este regula și care poate prin politicile pe care le susține să ne dea acea Românie liberală capabilă să dea prosperitatea pentru toți", a spus Boc.
 
 
Anterior acestui discurs , Florin Cîțu a vizitat Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare.
 
Pe lângă Emil Boc și Rareș Bogdan, premierul a fost însoțit pe parcursul vizitei sale în județul Maramureș de secretarul general al PNL, Robert Sigartău, și de președintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Ionel Bogdan.
 
Citește și De ce-l vrea Emil Boc pe Florin Cîțu la șefia PNL: E un motiv egoist. Vreau ca fetele mele să...