MENIU

Campania electorală, faza "detectorul de minciuni". Cioloș i-a cerut lui Firea să-și facă testul poligraf. Ce a răspuns edilul

Campania electorală: faza detectorul de minciuni. Cioloș îi cerut lui Firea să-și facă testul poligraf. CE a răspuns edilul

Războiul electoral se mută la detectorul de minciuni. După ce Gabriela Firea le-a cerut contracandidaților săi un test antidrog, acum fostul premier, Dacian Cioloș, îi cere primarului Capitalei să-și facă test cu aparatul poligraful și să spună dacă a luat sau nu vreo șpagă, relatează Realitatea Plus.

Primatul Capitalei spune că și-a făcut toate testele solicitate până acum și că le va face și pe cele propuse.

"Am fost și rămân pro testare. Răspund "Prezent" oricărui timp de test. Viața și activiatea mea sunt cărți deschise. Mi-am făcut toate testele solicitate până acum. Răspund "Prezent" și celor propuse astăzi, precum și celor viitoare. Îi aștept și pe ceilalți înscrisi în cursa pentru Primăria Capitalei să procedeze la fel", a scris Firea, într-o postare pe contul său de Facebook.

Reacția lui Firea vine după ce fostul premier al României, Dacian Cioloș, i-a cerut acesteia să facă testul poligraf și să răspundă la întrebarea dacă a luat sau nu până acum șpagă. 

Vă reamintim că și Gabriela Firea le-a cerut contracandidaților săi să facă testul pentru coronavirus, dar și testul antidrog pentru ca aceasta să accepte să participe la o dezbatere cu ei. 

Mai multe articole despre:
ciolos firea