MENIU

Camere de supraveghere la super-preț. Cele mai avantajoase modele

Camere de supraveghere. Dacă doriți să țineți sub observație un anumit loc fără să depuneți prea mare efort, atunci o cameră de supraveghere este lucrul de care aveți nevoie.

Camerele de supraveghere moderne nu sunt deloc scumpe și dispun de tehnologii variate, cum ar fi senzorii cu lumină infraroșie, carcase de aluminiu, rezistente la apă și rezoluții de înaltă calitate.

Camere de supraveghere. Pentru exterior

Dacă doriți să țineți ”un ochi” asupra unui obiect sau unui obiectiv plasat în aer liber, atunci o cameră de exterior dotată cu senzor infraroșu este alegerea perfectă.

Costă doar 159 de lei, are o rază de 20 de metri a senzorului, care detectează mișcarea și demarează înregistrarea. Are o rezoluție de orizontală de 700 de pixeli și nu cântărește nici măcar o jumătate de kilogram.

Obiectivul este învelit într-o carcasă de aluminiu și este rezistentă la apă, fiind invulnerabilă în fața ploilor sau a ninsorilor. Garanția produsului este de 12 luni. Produsul poate fi văzut AICI.

O altă cameră perfectă pentru exterior, din tipul Bullet Camera, este versiunea CCD, de 2 megapixeli. De asemenea, este rezistentă la intemperii și dotată cu infraroșu, iar prețul este tot de 159 de lei. Camera este AICI.

Aceste camere sunt extrem de eficiente fie că doriți să monitorizați traficul sau intrările în locuință sau la birou, dar și în cazul supravegherii obiectelor fixe, cum ar fi o mașină parcată.

Camere de supraveghere. Pentru interior

În cazul în care doriți să plasați o cameră de supraveghere în incinta unei clădiri, optați pentru modelele cu rezoluție de 700 TVL, și cu tehnologie bazată pe senzor infraroșu.

Prețul este unul avantajos, 157 de lei, iar raza de acțiune a camerei este de 20 sau 25 de metri. Dispune de sistemul Dual Lens și vine la pachet cu o garanție de 12 luni. Camera este AICI.

Cea mai scumpă, dar și cea mai de încredere cameră de supraveghere pentru interior, este ITLK-SP20, care propune o rezoluție de 720 TV și lentile de 3,6 milimetri.

Costă 223 de lei și este, de asemenea, dotată cu tehnologie bazată pe infraroșu. Puteți vedea produsul AICI.

Mai multe articole despre:
camere de supraveghere