MENIU

Camelia Voiculescu: Tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă, a luptat împotriva unui regim

<p>Camelia Voiculescu: Tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă, a luptat &icirc;mpotriva unui regim</p>

Camelia Voiculescu, acţionar şi preşedinte al Intact Media Group (IMG), afirmă, într-un comunicat, că tatăl său, Dan Voiculescu, nu a comis nicio faptă reprobabilă, ci a luptat, cu demnitate, curaj şi onoare împotriva unui regim care aminteşte de vremuri considerate trecute.

În comunicatul transmis, vineri, Agenţiei MEDIAFAX, se mai spune că atât conducerea, cât şi angajaţii Intact Media Group au luat act cu dezaprobare de hotărârea instanţei privind procesul în care este implicat fondatorului trustului, Dan Voiculescu.

Conform sursei citate, conducerea şi angajaţii Intact Media Group consideră că "este vorba de un abuz intolerabil într-un stat de drept", iar această măsură reprezintă "o încercare vădită de intimidare" a televiziunii de ştiri Antena 3, care face parte din grupul Intact.

"Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, într-un an cu puternică miză electorală, dovezi incontestabile privind corupţia la cel mai înalt nivel, culminând cu expunerea probelor care dovedesc mita oferită fratelui preşedintelui Băsescu. În urma difuzării acestor filme, Mircea Băsescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat şi finalizat prin abuz", se spune în comunicat.

Mai multe articole despre:
proces Dan Voiculescu condamnare Camelia Voiculescu