MENIU

Călin Popescu Tăriceanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: Este o MARIONETĂ!

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, l-a atacat dur pe şeful statului, ca reacţie în scandalulu lansat de fostul ofiţer SRI Daniel D4ragomir, referitor la presupuse interceptări a 80 de politicieni, principalul vizat fiind chiar Tăriceanu.

"Interceptarea unia dintre candidatii duce la suspiciuni şi la acuzaţii. Aş vreau să ştiu care a fost baza legală pentru interceptar, pentru că pe mine nu m-a anunţat nimeni, aşa cum cere legea. "

Şeful Senatului a făcut chiar o paralelă între alegerile prezidenţiale din 2009 şi cele din 2014. "Trebuie să ne punem intrebarea dacă nu cumva nici alegerile din 2014 nu s-au deafăşurat corect şi am indoieli că ar fi fost aşa, văzând şi ce se intâmplă acum, când se încalcă în mod grosolan drepturile si libertăţíle cetăţenilor," a mai declarat şeful Senatului. 

"După plecarea președintelui Băsescu, m-am așteptat ca domnul Iohannis, care a făcut declarații încurajatoare în timpul campaniei electorale, nu va mai folosi aceleași instrumente, dar lucrurile au continuat. Președintele este o MARIONETĂ,

Face aceeaşi greşeală de a folosi aceste forţe represive ale statului pentru a tranşa lupta politică, de a-şi elimina adversarii, de a împrăştia informaţii false şi adopta acelaşi stil de a face politică al lui Traian Băsescu. Face greșelile lui Traian Băsescu, i-a preluat toate metehnele, nu însă şi calităţilei," a mai precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu