MENIU

Călin Georgescu: Nu cred că cei de la PNL l-au ales pe Nicolae Ciucă

Călin Georgescu (captură video clip de promovare)

Călin Georgescu, politicianul al cărui nume a fost de mai multe ori pomenit ac posibil premier, fiind la un moment dat promovat chiar de AUR, nu crede că Nicolae Ciucă a fost ales de către liderii PNL pentru a forma guvernului. Într-o intervenție la Realitatea Plus, Georgescu a afirmat că orice scenariu de guvernare s-ar concretiza, polticienii nu trebuie să uite că urgența momentului este depășirea crizei sanitare.

"Nu cred că cei de la PNL au luat această decizie și de fapt se vede din ceea ce au spus. (...) În această situație extrem de dificilă, nu numai în țara noastră, ci în întreaga lume, cel care preia o asemenea funcție trebuie să vadă, de pe poziția sa, și ultima persoană din această țară," a afirmat Călin Georgescu la Realitatea Plus.

Politicianul a comentat și strategiile care, în opnia sa, ar trebuie aplicate pentru a nu crea probleme și mai mari.

"Noi avem nevoie să ne ajutăm oamenii neajutorați, nu să dezbinăm și nu să intrăm, din start, în conflict cu întreaga țară prin acțiuni care nu au nimic de-a face cu starea sufletească a acestei nații. Avem nevoie de unitate, de unire, de soluții concrete, nu de acte represive.

Cu siguranță este un moment critic, pe care trebuie să-l traversăm cu mare luciditate, iar partidele sunt îndemnate la o mare putere de înțelepciune, dacă o au. Poporul trebuie iubit ca fie schimbat, nu schimbat ca să fie iubit. Cine înțelege acest deziderat, merită să conducă România", a declarat Georgescu, în direct la Realitatea Plus. 

Mai multe articole despre:
calin georgescu AUR premir PNL ciua psd