MENIU

Câinele l-a tras, lătrând, spre groapa din spatele casei, iar acolo a făcut o descoperire șocantă

Un om a făcut o descoperire șocantă într-o groapă din spatele casei, după ce câinele său a început să latre necontrolat și să-și atragă stăpânul spre zona respectivă. Bărbatul a găsit o fetiță speriate, care suferea de frig, după ce fugise de acasă.

Câinele cunoscut sub numele de "Alună" a fost adoptat de o nouă familie după câțiva ani grei. Fostul stăpân îl bătuse, iar biețul cățel a suferit chiar mai multe fracturi.

În noua casă, câinele a dovedit că este un adevărat erou. Totul s-a întâmplat într-o zi când Alună a început să latre necontrolat și să ceară să iasă din casă.

Odată ajuns afară, cu stăpânul după el, câinele s-a dus direct în spatele casei, unde se afla o groapă. Acolo, stăpânul a făcut o descoperire ciudată: o fetiță care tremura speriată.

Omul a chemat polițiștii, care au aflat ce se întâmplase. Fetița fugise pur și simplu din casa în care trăia în condiții necorespunzătoare. Multe detalii despre soarta ei nu se știu, doar că autoritățile au fost nevoite să o ia de acolo și să o transfere în îngrijirea statului, cel puțin pentru o perioadă.

Totul a fost posibil datorită câinelui Alună, care primise o nouă șansă după o viață atât de grea.

Mai multe articole despre:
câine fetiţă