MENIU

Cadouri de Crăciun pentru ea. Cele mai atractive oferte la haine, ceasuri, parfumuri sau bijuterii

Există câteva magazine online cu reduceri importante la mai multe categorii de produse, perfecte pentru a fi făcute cadouri de Crăciun. Iată câteva oferte atractive. 

Magazinele online anunță reduceri pentru cei care vor să cumpere cadouri pentru Crăciun. Iată câteva oferte: 

Reducere 36%. Ceas Fossil Jacqueline ES3435.

  • Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog;
  • Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil;
  • Sistem de inchidere cu clips;
  • Geam: mineral;
  • Etanseitate: 3 ATM;
  • Functii: data, ora, minut, secunda;
  • Diametru carcasa (mm): 36;
  • Grosime carcasa (mm): 7. 

Întreaga ofertă de ceasuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 69%. NINO CERRUTICerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor. Întreaga ofertă la parfumuri de damă o găsiți - AICI. 

 

Reducere 79%. Elizabeth Arden 5th Avenue New York, un parfum inspirat de stilul sofisticat si energia din Manhattan, special creat pentru femeile elegante. Note de varf: mar, bergamota, piersica;
Note de mijloc: pruna, bujor, iasomie, coacaze negre; Note de baza: mosc, tonka, chihlimbar, lemn de santal, vanilie. 

Întreaga listă de reduceri parfumuri o veți găsiți LA ACEST LINK. 

 

 

Reducere 57%. Exoticul Euphoria este un parfum floral-fructat, cu o aroma imbatatoare, orientala, plina de fructe exotice, flori de orhidee neagra, violete, avand o semnatura cremoasa. Note de varf: tonuri verzi, curmal japonez, rodie; Note de mijloc: lotus, orhidee; Note de baza: mosc, tonuri de crema, cihlimbar, violeta, mahon. 

Întreaga listă de reduceri parfumuri o veți găsiți LA ACEST LINK. 

 

Reducere 69%. Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. 

Întreaga listă de reduceri parfumuri o veți găsiți LA ACEST LINK. 

 

Reducere 43%. Masca reparatoare Absolut Repair Lipidium, 500 ml. Masca Absolut Repair Lipidium restructureaza instantaneu parul foarte deteriorat. Are o textura densa, onctuoasa, potrivita parului gros. Repara in profunzime si revitalizeaza parul foarte deteriorat. Acesta este restructurat instantaneu, descurcat si ramane matasos la atingere, devenind mai usor de disciplinat. Întreaga ofertă la cosmetice o găsiți - AICI. 

 

Oferte la mai multe categorii de produse găsiți și la Meli Melo. Întreaga ofertă e - AICI.

BRATARA cu margele argintii. Bratara cu margele argintii, o bratara speciala pentru momentele speciale din viata ta. Compozitie: 20% aliaj zinc, 80% acrilic. Lungime = 18 cm. Întreaga ofertă la bijuterii de la Meli Melo o găsiți - AICI.

 

Reduceri sunt și la haine, la magazinul online Zoot.ro. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK