MENIU

Cadavru recuperat din lacul de acumulare Paltinu. Nu le-a venit să creadă când au văzut cine era

Cadavru recuperat din lacul de acumulare Paltinu. Nu le-a venit să creadă când au văzut cine era

Pompierii prahoveni au recuperat, vineri, un cadavru din lacul de acumulare Paltinu, putând fi vorba despre medicul dat dispărut în urmă cu zece zile şi a cărui maşină a fost găsită abandonată în apropierea apei. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi pentru stabilirea datei şi cauzei decesului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii prahoveni au recuperat, vineri, cadavrul unui bărbat din apele lacului de acumulare Paltinu.

Trupul neînsufleţit a apărut la suprafaţa apei vineri, fiind observat de către un angajat de la barajul Paltinu, care a anunţat autorităţile.

În ultimele zece zile, pompierii prahoveni au căutat în apele lacului un bărbat dat dispărut de către familie şi a cărui maşină a fost găsită abandonată în apropierea barajului de acumulare. Este vorba despre un medic chirurg în vârstă de 34 de ani din Bucureşti, despre care autorităţile spun că este posibil să se fi sinucis. Pe parcursul celor zece zile, pompierii au fost sprijiniţi şi de către scafandri, însă nici aceştia au descoperit cadavrul, conform news.ro.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru necropsie şi stabilirea cauzei morţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Marian Popescu. Autorităţile urmează să stabilească identitatea cadavrului, până la ora transmiterii acestei ştiri nefiind confirmat faptul că trupul este cel al medicului dispărut.

În 17 august pompierii din judeţul Prahova au fost sesizaţi despre dispariţia unui bărbat în vârstă de 34 de ani, care este posibil să se fi sinucis aruncându-se în apele lacului de acumulare Paltinu. Este vorba despre un medic chirurg specializat în chirurgie ORL, a cărui maşină a fost găsită în apropierea lacului.

Mai multe articole despre:
cadavru medic chirurg lacul de acumulare Paltinu