MENIU

Cabral şi Andreea Ibacka, îngenuncheaţi de durere! O apropiată a lor se zbate în viaţă şi moarte

Cabral şi Andreea Ibacka, îngenuncheaţi de durere! O apropiată a lor se zbate în viaţă şi moarte

Lacrimi, durere şi rugăciuni fierbinţi pentru Cabral şi Andreea Ibacka. Incendiul din Cluibul Colectiv a lăsat urme adânci în sufletul celor doi, după ce o apropiată a lor a ajuns în stare critică la Spitalul Pantelimon din Capitală, acolo unde se zbate între viaţă şi moarte.

Andreea şi Cabral trec prin momente grele, la fel ca alte câteva sute de familii, după nenorocirea care a avut loc, vineri noapte, în clubul Colectiv, acolo unde 30 de suflete nevinovate şi-au găsit sfârşitul şi peste 140 de trupuri au fost arse de flăcările nemiloase. Potrivit surselor noastre, cei doi au ajuns astăzi la Spitalul Pantelimon, acolo unde au încercat să afle informaţii despre o apropiată care a ajuns pe patul de spital, în stare critică, în urma incendiului violent din Clubul Colectiv. Tulburaţi, Andreea şi Cabral şi-au împreunat mâinile pe holurile spitalului, cerând sprijin Divinităţii. După câteva zeci de minute, au plecat în grabă din unitatea spitalicească, vizibil afectaţi de veştile primite.

„Scriu aici pentru că nu știu la cine să apelez: o parte dintre victimele accidentului de la Colectiv sunt la spitalul Sfântul Pantelimon, dar despre ei nu se scrie nimic. Trei dintre victime sunt în stare gravă și din câte se pare este mare nevoie de ajutor specializat. Știe cineva unde trebuie vorbit astfel încât una dintre echipele internaționale să vină și aici? AJUTOR, vă rog, ne mor prietenii! Starea lor deja s-a degradat foarte mult", a scris Andreea Ibacka, soția lui Cabral, pe pagina sa de socializare, potrivit spynews.ro.

Mai multe articole despre:
tragedie Cabral colectiv