MENIU

Câți kilometri de autostradă mai promite PSD pentru 2019. Vești proaste

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a răzgândit: numărul kilometrilor promiși să fie realizați în 2019 este redus la jumătate.

La începutul anului reprezentanții de la Transporturi promiteau imposibilul: 180 de km de autostradă finalizați în 2019. Acum, la jumătatea anului, ministrul Transporturilor înjumătățește previziunile și vorbește de „în jur de 100 de km" de autostradă deschiși, scrie Realitatea Financiara.

În realitate, șanse adevărate pentru deschidere sunt doar pentru circa 43 de kilometri de autostradă de la Lugoj – la Deva, două tronsoane începute de peste șase ani deja, conform Hotnews. În rest, doar șanse pur teoretice pentru unele tronsoane și zero posibilități de finalizare pentru altele.

„Ca să elucidăm misterul cu numărul kilometrilor de autostradă, ştiţi că la preluarea mandatului domnul Neaga (fostul director al CNAIR – n.r.) a avansat un număr de kilometri şi i-am spus la acel moment că din punct de vedere administrativ voi face tot ce pot ca să finalizăm acel număr de kilometri, în care personal pot să spun că nu am crezut că vor fi finalizaţi 180 de kilometri, noi având în lucru undeva la 120 de kilometri", a spus Cuc, marţi, într-o conferinţă de presă, relatează Agerpres.

Mai multe articole despre:
razvan cuc