MENIU

C. Ştefănescu despre "vorbeşte mult şi prost": Nu ştiu de ce i-am devenit antipatic lui Dragnea

Secretarul-general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu nu ştie de ce s-a răcit relaţia sa cu Liviu Dragnea, dar nici nu face eforturi să se schimbe, făcând referire la comentariul acid al liderului PSD la adresa sa: "vorbeşte mult şi prost". Ştefănescu a comentat şi situaţia ministrului Justiţiei de la care se aşteaptă, joi, un răspuns privind soarta procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

”Nu știu de ce am devenit antipactic, mai ales domnului Dragnea, pentru că eu sunt același Codrin Ștefănescu care a stat lângă Liviu Dragnea în momente foarte grele. Nu fac nici eforturi disperate să devin simpatic, nici antipatic mai mult decât sunt”, a spus Codrin Ștefănescu.

Întrebat dacă o altă decizie decât revocarea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA ar fi acceptabilă pentru PSD, Ştefănescu a afirmat că nu s-a pus problema aşa, chiar dacă el a lansat replica antoloigică "Tudorele, fă ceva!".

"A fost o reacţíe la cald, la câteva ore distanţă. (...) Nu s-a cerut revocarea, nici în PSD nu s-a cerut, Tudorel Toader trebuia sa ceară măsuri, lumea este siderată, România cere măsuri, să sperăm că mâine va da câteva răspunsuri."

"Nu am nicio aşteptare, toată lumea aşteaptă să se întâmple ceva, suntem deja în întârziere, nu s-a făcut nimic atunci, noi nu putem decât să speram că oamenii din funcţii de conducere îşi fac treaba, sunt plătiţi din banii noştri,"a afirmat secretarul general adjunct al PSD..

Mai multe articole despre:
Codrin Ştefănescu Liviu Dragnea