MENIU

Tragedie în Capitală: copil de 10 ani, accidentat mortal de un motociclist, pe Calea Văcărești

motociclist

Grav accident de circulație, în fața unui mall din Sectorul 4 al Capitalei. Un copil de 10 ani a murit după ce a fost lovit de un motociclist. Din primele cercetări rezultă că minorul ar fi traversat neregulamentar și a fost lovit de motocicleta care avea viteză foarte mare. 

Un motociclist în vârstă de 40 ani care mergea pe Calea Văcăreşti din direcţia Şoselei Mihai Bravu către Piaţa Sudului, în momentul în care a ajuns la staţia STB Pridvorului, a surprins şi accidentat un copil în vârstă de aproximativ 10 ani, care traversa strada, transmite Brigada Rutieră.

La momentul producerii accidentului, traficul era restricționat pe Calea Văcărești, sensul dinspre Șoseaua Mihai Bravu către Piața Sudului.

Nici motociclistul nu se simte foarte bine. Bărbatul de 40 de ani a fost proiectat de pe motocicletă și a primit îngrijiri medicale la fața locului. În zonă se circulă foarte greu, traficul fiind restricționat. Polițiștii bucureșteni fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Mai multe articole despre:
Bucuresti accident bucuresti