MENIU

Brianna Caradja s-a retras din viața publică. Cum arată acum

Brianna Caradja, 55 de ani, s-a retras de câtiva ani din viața publică. Acum este o susținătoare convinsă a mediului, ea având o avere frumușică, despre care se pare că s-a mai risipit între timp.

Brianna Caradja trăiește însă drama ultimei foste căsnicii și ani de zile a stat prin tribunal.

Brianna Caradja s-a căsătorit în 2006 cu un „vânător" de avere, după cum susţine ea însăşi. În timpul căsniciei cu Brianna, avocatul Perry Zizzi şi iubitul secret al acestuia ar fi adoptat doi gemeni, Lucrezia şi Orazio, apoi a anunţat-o pe prinţesă că este mama lor, iar micuţii purtau şi numele de Caradja. Brianna susţine că scopul acestui plan a fost ca prin cei doi copii Zizzi să obţină jumătatea din bogăţia ei.

Brianna Caradja a susţinut întotdeauna că e o prinţesă bogată. Ea afirma că averea ei se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Banii sunt însă pe hârtie, în proprietăţi pe care nu le-a recuperat încă.

Căsătorită de trei ori: Pe primul soţ, Bruce Johnson, tatăl copiilor ei, Maximilian şi Constantin, l-a cunoscut prin nişte prieteni comuni. Au făcut o firmă împreună, înainte să se ia cu acte: "Firma aia a fost primul nostru bebeluş", exclamă Brianna. S-au căsătorit în 88. A fost o cerere în căsătorie banală, mai ales că el i-a luat înainte măsura la deget, pentru inelul de logodnă.

După Johnson, a fost Irinel Columbeanu. O aventură de şase - opt luni, că nici ea nu mai ştie exact. A precizat însă că era un bărbat viril, care i-a adus un Mercedes la poartă. Nu l-a vrut, că n-avea permis de conducere.

În istoria amoroasă a dezinhibatei moştenitoare a familiei Caradja n-a lipsit nici fiul lui Zoe Petre. Prinţesa l-a cunoscut tot prin nişte prieteni comuni. 

Mai multe articole despre:
avere vedeta Brianna Caradja