MENIU

Bombă în rândul ANEVAR - Fraudă cu evaluarea imobilelor vândute la licitație publică

Bombă în rândul ANEVAR - Fraudă cu evaluarea imobilelor vândute la licitație publică
<p>Documente</p>
<p>Documente</p>

Fraudă Piraeus Bank - Executări silite NULE - Băncile fac presiune pe evaluatori pentru a întocmi rapoarte false!! – Rapoarte de evaluare fictive, imobile vândute pe nimic, debitori aruncați în stradă şi executori care nu ştiu ce execută -Evaluatorii Anevar NU au dreptul să facă evaluări ale imobilelor - Avocat Cuculis Adrian

Declarație HALUCINANTĂ a evaluatorului ce a întocmit raportul pentru vânzarea imobilului debitorului!

Informațiile pe care o să le citiți mai jos, dintr-o adresă emisă chiar de către un membru ANEVAR, evaluator ce întocmea rapoarte de evaluare după cum spune, la ordinul și presiunile băncii și pentru care nu primea acte suficiente dar și informații inexacte, arată de fapt ADEVĂRUL pentru majoritatea executărilor silite.

Evaluatorul își cere constatarea NULITĂȚII ABSOLUTE a propriului raport de evaluare!!!

Întreaga evaluare este prezentată pe bază de informații insuficiente determinării corecte a valorii imobilului evaluat, la presiunea exercitată de către bancă, am fost nevoită să elaborez raportul de evaluare pe informațiile insuficiente furnizate de către bancă și executorul judecătoresc.[…]"

Câte lucruri, ILEGALE, duc la o subevaluare a imobilului?

Lipsa de informații, presiunea nelegală a băncii, evaluarea de către un corp profesional ce nu are calitatea necesară să facă expertize, greșita aplicare a legii prin faptul că se indică o ipotecă INEXISTENTĂ, situația de fapt trecută greșit.

Câte imobile or fi fost vândute și nimeni nu a făcut nimic pentru a combate acest fenomen? Asta este întrebarea care se naște la momentul actual, când de fapt, se observă, că avem o creștere a executărilor silite, evaluatori și nu experți tehnici fac aceste rapoarte de evaluare şi casele de-o viață ale oamenilor sunt vândute pe nimic.

Pot membrii ANEVAR, oricum să facă aceste evaluări în cadrul dosarelor de executare?

Nu, doar experții agreaţi MJ pot face aceste expertize, deci oricum, raportul întocmit este NUL!

Haideți să nu-i mai lăsăm!!!

Sunteți executat silit imobiliar? Completați tabelul AICI

Sursa: indrumari-juridice.eu

Mai multe articole despre:
avocat Adrian Cuculis