MENIU

BOMBĂ de la Mega Image!

<p>Mega Image </p>

Grupul belgian Mega Image a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reteaua Angst, dupa ce compania locala s-a retras dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzactie ce urmeaza a fi aprobata de Consiliul Concurentei.

"Aceasta preluare se incadreaza in strategia de dezvoltare Mega Image prin magazine care au o pozitionare foarte buna in zona urbana. Cele douazeci de magazine Angst vor consolida reteaua noastra de magazine. In acelasi timp, preluarea ne va aduce noi oportunitati de vanzari si sinergii de achizitii", a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania, scrie Ziare.com.

Acordul survine la doar trei luni de cand grupul Angst a decis sa iasa de sub franciza Carrefour, pentru a se concentra pe domeniul propriu de expertiza, productia de carne procesata.

"Un alt aspect important al acestui proces de preluare este consolidarea colaborarii intre Mega Image si brandul Angst, prin imbinarea traditiei si expertizei intr-o oferta care va raspunde celor mai exigente si noi cerinte ale consumatorilor privind alimentatia sanatoasa", afirma Sorin Minea, presedintele Angst, citat in comunicat.

Mai multe articole despre:
tranzacţie mega image angst