MENIU

Surse: Dan Voiculescu vinde Antena 1. Cine vrea s-o cumpere. UPDATE: Reacţia Antena Group

Bombă în piaţa media. Dan Voiculescu vinde Antena 1: conform unor surse, se pare că se pregăteşte o desprindere a televiziunii Antena 1 de postul Antena 3, care livra ştirile pentru colegii de la Antena 1. Reprezentanţii Antena Group au dat publicităţii un comunicat în care neagă vehement zvonul vinderii postului TV.

UPDATE. Reprezentanţii Antena Group au dat publicităţii un comunicat în care neagă vehement zvonul lansat de un site şi preluat de o parte a presei.

"Antena Group dezminte cu fermitate zvonul lansat de un site în această seară şi preluat de către o anumită parte a presei, conform căruia postul Antena 1 ar face obiectul unor negocieri în vederea unei tranzacţii pe piaţa locală.

Antena 1 este parte a platfomei multi-media Antena Group (...) este un business solid, cu performanţe susţinute de cifre concrete. Antena Group dezavuează asemenea practici de intoxicare, lansate fără a fi verificate sau probate. Compania noastră solicită publicarea acestei poziţii pe toate mediile care au preluat această dezinformare", au declarat oficialii Antena Group.

Site-ul stiripesurse.ro scrie că se pregăteşte o desprindere a televiziunii Antena 1 de postul Antena 3. În prezent, reprezentanţii televiziunii ar purta negocieri cu viitorii patroni, care, aşa cum reiese din informaţiile jurnaliştilor de la stiripesurse.ro, provin chiar din rândul unor politicieni cunoscuţi.

În viitorul proiect Antena 1 ar mai fi implicate şi mai multe vedete foarte apreciate de publicul din România, scrie evz.ro. Tranzacţia poate fi făcută pentru o sumă fabuloasă, iar noii patroni ar dori să facă din Antena 1 un proiect care să fie recepţionat şi dincolo de graniţele României.

Posibila vânzare a televiziunii Antena 1 poate avea legătură cu problemele pe care creatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, le are cu justiţia.

Vestea posibilei vânzări a Antenei 1 a fost o surpriză pentru piaţa media, mai ales că până acum nu au mai existat zvonuri seriase, iar în programele postului s-au investit sute de milioane. Mai mult, surse din Antenă spun că se lucrează la un nou show, foarte mare şi după un format internaţional.

Nici angajaţii Antenei 1 nu au auzit nimic, dar oamenii spun că în ceea ce priveşte comunicarea, ei află ultimii. "În fiecare an se zvoneşte că Antena se vinde. Nu cred pana nu văd", a spus unul.

In 1993, Dan Voiculescu lansa, Antena 1 şi a fost o premieră pentru România. Era prima investiţie în zona televiziunii comerciale, bazată în totalitate pe un business privat local, românesc.

Dan Voiculescu s-a retras din afaceri, lasandu-si fetele sa se ocupe de business. Averea familiei Voiculescu depaseste 400 de milioane de dolari.

Mai multe articole despre:
Dan Voiculescu Antena 1