MENIU

BOMBĂ - A vrut realizatorul TV Horia Ivanovici să facă GREVĂ? Ce spune jurnalistul

Cotidianul Gazeta Sporturilor a scris marţi că realizatorul emisiunii "Fanatik Show", de la Look TV, ar fi încercat să pună presiune pe conducerea televiziunii, din cauza unor întârzieri salariale.

"Pur şi simplu, a spus că nu va intra pe post pe motiv că nu i-a fost achitat salariul la zi. Ivanovici nu a vrut să accepte întîrzierile salariale şi a plecat pur şi simplu acasă, fără să mai stea la alte discuţii. A fost de neînduplecat", au dezvăluit sursele Gazetei.

Horia Ivanovici, director şi al săptămânalului Fanatik, a reacţionat pe site-ul pe care îl conduce, fanatik.ro:

"Știrea Gazetei Sporturilor este mincinoasă! Deși apreciez prestația jurnalistică a celor de la Gazetă, această informație este pur și simplu o invenție de la cap la coadă. Eu și echipa mea sîntem la zi cu absolut toate drepturile bănești și le mulțumesc și pe această cale celor de la Look TV pentru că respectă contractul la virgulă. Sursele Gazetei sînt și false, și răuvoitoare!

Această știre îmi creează și un prejudiciu de imagine fiindcă cine mă cunoaște știe că niciodată n-aș lăsa lucrurile baltă, ca să plec acasă. Niciodată n-aș refuza să moderez FANATIK SHOW, indiferent de condiții, deoarece știu să fac diferența între profesionalism și amatorism. Ca să lămurim lucrurile, în respectiva zi emisiunea nu s-a făcut din cauza condițiilor meteo nefavorabile, care au generat probleme tehnice imposibil de remediat pînă la ora intrării în direct", a spus Horia Ivanovici.

Citiţi mai multe aici: Ivanovici: "Sursele Gazetei sînt FALSE și răuvoitoare!"

Mai multe articole despre:
grevă GSP