MENIU

Bolnavă de cancer, a ales un remediu tradițional chinez în locul chimioterapiei. După o lună, șoc..

O tânără actriță din China a murit de cancer după ce remediile tradiționale nu au oferit niciun rezultat.

În luna iulie, Xu Ting a dezvăluit celor 300.000 de fani de pe site-ul de microblogging Weibo că a fost diagnosticată cu limfom.

Tânăra a decis să nu facă chimioterapie, argumentând că ar fi prea dureroasă și că i-ar putea aduce moartea mai repede. În loc, Xu a optat pentru medicina tradițională, așa că a beneficiat de un tratament cu ventuze, de la un vraci, de acupunctură și de jiusha, un tratament tradițional care presupune ciupirea gâtului și a spatelui pentru a crește fluxul sangvin.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE DE ULTIMA ORA AICI!!!

Nicuna dintre aceste proceduri nu a funcționat, așa că Xu a slăbit tot mai mult. În cele din urmă, sora fetei a convins-o să urmeze chimioterapia.

Era prea târziu și avea sistemul imunitar la pământ. Ultimul post a venit pe 18 august, când Xu a anunțat că se simte atât de rău încât nu-și mai dorește decât să plece.

O lungă dezbatere pe tema tratamentului corect a urmat. În vreme ce mulți critici au atras atenția asupra pericolului la care se expun oamenii care aleg vracii și superstițiile, alții, inclusiv ziarul Cotidianul Poporului, au ieșit pentru a susține că medicina tradițională chineză nu trebuie învinuită pentru moartea lui Xu.