MENIU

Bolintin Vale, zonă specială de siguranţă publică! Au fost ridicate mijloace de probă în urma noilor PERCHEZIȚII la clanul criminal

Bolintin Vale - o zonă specială de siguranţă publică

Au fost percheziții în Bolintin Vale, orașul terorizat de interlopi. Patru locuințe ale suspecților care l-au ucis cu pietre pe șoferul în vârstă de 47 de ani au fost verificate de oamenii legii. De altfel, toate străzile din Bolintin sunt pline de mascați care se asigură că nu vor apărea, din nou, conflicte. 

„În urma percheziţiilor au fost ridicate mijloace de probă. În zona oraşului Bolintin Vale a fost instituită o zonă specială de siguranţă publică, ceea ce înseamnă că suplimentarea în zonă a forţelor Jandarmeriei şi Poliţiei pentru a menţine un climat de ordine publică şi a preveni fapte antisociale”, a declarat Georgian Drăgan - purtătorul de cuvânt al Poliției Române, care a spus că se vor stabili şi alte măsuri pentru acea zonă.

Tribunalul Giurgiu a încuviințat efectuarea a 4 percheziții domiciliare în cauza privind omorul săvârșit pe raza localității Bolintin Vale. Mai multe autospeciale au fost trimise la Bolintin Vale, în afara celor deja existente. Oamenii legii sunt în căutare de noi probe în cazul crimei în care doar o persoană a fost reținută, alte trei se află în stare de libertate.

Trei seri la rând, sute de oameni revoltați au ieșit în stradă să protesteze și să ceară dreptate. Oamenii din Bolintin Vale susțin că trăiesc sub teroare de ani de zile. În urmă cu un an, un alt șofer de microbuz a fost atacat de romi. Acesta a fost blocat în trafic şi atacat de trei indivizi cu cuțite. 

 

Mai multe articole despre:
bolintin vale perchezitii mascati clanuri