MENIU

Boli pe care le poți lua de la solar

Cancerul de piele nu este singura afecțiune pe care o poți lua de la solar. Vezi ce boli poți face când mergi să te bronzezi.

De câte ori folosești un solar orizontal, bronzul nu este tot ce capeți! Specialiștii citați de metro.co.uk susțin că aceste locuri sunt pline de viruși, bacterii și materii fecale care te pot îmbolnăvi. Transpirația ajută germenii să se răspândească mai ușor, iar dacă ai o simplă tăietură, te poți infecta. Chiar dacă ultravioletele ucid bacteriile, nivelul la care se află când te bronezi nu este destul de puternic.
Boli cu transmitere sexuală

Herpesul genital este una dintre cele mai comune boli care se iau de la solar, dar infecțiile bacteriene și negii genital pot apărea, de asemenea, în urma unei ședințe. O persoană care are o astfel de boală o poate da cu ușurință mai departe, de câte ori folosește solarul orizontal.

Infecții cu stafilococ

Stafilococul este o bacterie care provoacă infecții ale pielii, iar când o persoană bolnavă folosește solarul, o transmite mai departe. De obicei, ajunge în organism prin tăieturi și leziuni minore.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
boli bronz solar piele