MENIU

Bogdan Muzgoci, despre partea a patra a interviului cu Mircea Negulescu: „Vedem cine i-a propus un milion de euro procurorului”

muzgoci negulescu

Jurnalistul Realitatea PLUS, Bogdan Muzgoci, a adus noi detalii despre episodul al patrulea cu procurorul Mircea Negulescu, episod ce va fi difuzat diseară. Ziaristul a vorbit despre modul în care a încercat PSD să modifice legile justiției, dar și despre încercarea de mituire a procurorului Negulescu.

Bogdan Muzgoci: „Trăim într-o țară în care ne e greu să credem că se pot modifica legi în numele unor persoane cu influență. Negulescu spune în interviu cine a benenficiat de aceste legi cu dedicație. Vedem cui a folosit Secția de Investigare a Magistraților (Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, n.n.). (...) În momentul în care au venit cei de la PSD și au vorbit de Legea Recursului Compensatoriu, unde a fost cetățeanul român? Au fost multe astfel de cazuri. Dacă ne uităm cum s-au eliminat infracțiuni din Codul Penal, vorbim de niște oameni care au fost spălați. Dacă ți-ai creat o rețea transpartinică, poți beneficia de aceste avantaje ale sistemului. Dar uite că s-a trezit unul ca Negulescu. Nu îl spălăm pe Negulescu, dar ascultăm și opinia lui. Vedem cine i-a propus un milion de euro procurorului. Vedem cât de mult știe Negulescu despre dosare cu personaje importante din politică. Vedem cum s-a încercat mituirea lui Negulescu. E foarte important să aflăm adevărul.”

Mai multe articole despre:
negulescu stat paralel Negulescu