MENIU

Bogdan Mîndrescu, sforarul șef de la Transporturi, pune pumnul în gura presei - Smecherii la nivel înalt. Cum vrea să mușamalizeze afaceri dubioase

Bogdan Mîndrescu, sforarul șef de la Transporturi, pune pumnul în gura presei. El vrea să mușamalizeze afaceri dubioase și amenință jurnaliștii. El a intentat proces împotriva celor care-l demască public. Mîndrescu a acționat în judecată câteva publicații pentru că au dezvăluit matrapazlâcurile acestuia în Ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu.

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Bogdan Mîndrescu, a schimbat registrul șmecheriilor trecând la amenințări și procese împotriva celor care-l demască public. Mai exact, el a intentant proces unor ziariști, inclusiv publicației noastre, pentru ”tupeul” de a publica aranjamentele și ingineriile financiare și patrimoniale țesute de acesta în Ministerul Transporturilor dar și în entitățile de sub tutela instituției conduse de Sorin Grindeanu (vezi documentul în facsimil aici).

Dar faptul că ne-a dat în judecată este chiar un lucru foarte bun pentru că, prin intermediul instanței, putem avea acces și la documentele publice dar secretizate ale tunurilor financiare și imobiliare regizate de Bogdan Mîndrescu și gașca sa de prăduitori. Ce zici Sorine? Ce zici Simule? Ce zici Alina? Ce zici Petrică? Ce zici Ion? Ce zici Nicule? E de bine?

Citiți continuarea pe puterea.ro

Mai multe articole despre:
mindrescu transporturi