MENIU

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian ar putea să plătească daune MILIOANE de dolari. Aşa ceva...

Bodyguard-ul pe care l-a avut Kim Kardashian, Pascal Duvier, ar putea plăti daune de 6,1 milioane de dolari, după ce a fost dat în judecată de asigurătorul vedetei. Acesta este acuzat de "neglijenţă" deoarece nu i-a asigurat protecţia corespunzătoare clientei sale atunci când ea a fost jefuită la Paris, în urmă cu doi ani.    

Asiguratorul AIG susţine că Pascal Duvier şi compania sa "Protect Security" au acţionat "neglijent" în perioada în care au fost angajaţi prin contract să asigure protecţia divei, relatează BBC.

Kim Kardashian a fost jefuită sub ameninţarea cu arma, în propriul apartament, în timpul Săptămânii de modă din Paris din octombrie 2016. Cei cinci indivizi care au tâlhărit-o, îmbrăcaţi ca ofiţeri de poliţie, i-au pus pistolul la cap, apoi au legat-o şi au închis-o într-o baie. 

Pascal Duvier, care era însărcinat cu protecţia vedetei, nu se afla în apartament în momentul jafului, fiind plecat cu surorile Kardashian West, Kourtney şi Kendall, într-un club de noapte.

Kim Kardashian a fost puternic afectată emoţional după incident, iar compania de asigurări AIG a plătit pentru furtul bijuteriilor. 

 
Mai multe articole despre:
Paris jaf asigurare Kim Kardashian Pascal Duvier