MENIU

Bobby Păunescu: Va apărea o listă de SANCȚIUNI împotriva celor care au acționat, în țară, contra intereselor României și SUA

Omul de afaceri Bobby Păunescu

Informație bombă lansată pe regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu. Acesta susține că, într-un interval relativ scurt de timp, persoane care au acționat în România împotriva intereselor americane s-ar putea regăsi pe o listă de sancțiuni, pe modelul celei instituite pentru oligarhii ruși.

"Că a fost MAE, SIE sau președinția, ori poate ONG-urile care acționează în SUA, dar trebuie să dăm o veste proastă celor care timp de 32 de ani au blocat dezvoltarea României în forma continuată și agravantă, cei care au distrus economia și ne-au făcut să rămânem în urmă cu mult ani, prin subdezvoltarea infrastructurii. Pe scurt, vârfurile (acestei grupări - N.R.) au mari șanse să apară pe o listă de sancțiuni așa cum apar și oligarhii ruși. Cei care au pus în practic distrugerea și ținerea pe loc a României, vârfurile lor au șanse de 99% ca, de la 1 ianuarie, să fie o listă la fel ca oligarhii ruși, am zis 1 ianuarie, poate să fie și 1 noiembrie, nu știu, dar cu siguranță lucrul acesta se va întâmpla. după care va urma o perioadă de derusificare a României. (....) Lista este pregătită de către Congresul American, trebuie să o ceară cineva de la noi, eu am speranță că premierul Nicolae Ciucă o va face", a afirmat regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu.

Acesta a mai precizat că instituții din SUA urmăresc de foarte mulți ani activitatea cercurilor și persoanelor din instituțiile românești care au interese și acțiuni contrare celor americane.

"Fostul ministru PSD al Justiției, Tudor Toader, a spus, la un moment dat, că a venit ambasadorul SUA și ne-a transmis că Washingtonul ne poate ajuta să recuperăm banii. Toader este singurul are a recunoscut asta, nu știu dacă el a făcut și vreun demers, dar, pe scurt, povestea este că cineva a cerut acest lucru", a afirmat Bobby Păunescu.

Mai multe articole despre:
bobby paunescu sanctiuni SUA derusifiare