MENIU

Bobby Păunescu despre cazul deputatului Bălășoiu: Dacă acuzațiile se dovedesc reale, e foarte grav. Nu trebuie implicată Biserica

Bobby Păunescu

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a vorbit la Realitatea FM despre scandalul sexual, cu posibile consecințe penal grave, în care este implicat deputatul Aurel Bălășoiu. Păunescu a afirmat că, la prima vedere, cazul pare grav, dar că n-ar trebui implicată Biserica, fiind vorba de persoane.

"Situația este destul de complicată, pentru că este implicată și Biserica și nu ar trebui, aici este vorba despre niște persoane. (...) Eu cred că dacă s-a întâmplat cu minori este grav și este penal, iar cei implicați ar trebui anchetați și băgați în pușcărie. Dacă e vorba de viol, aceeași situație. Dacă nu e vorba nici de viol, nici de minori, atunci e vina celor care au dat materialul.

 

Nu vreau nici să apărăm, nici să atacăm, fără a avea soluția unei instituții. Sigur, la prima vedere pare foarte grav, plus că este un atac foarte puternic la adresa Bisericii și n-ar trebui, pentru că este vorba de un reprezentant al Bisericii (...). Mi s-a părut că într-un fel s-a încercat și mutarea atenției. (...) Este grav și faptul că, dacă vorbim de viol, imaginile au fost date abia acum, în condițiile în care omul ăsta ar fi un pericol public" a afirmat Bobby Păunescu la Realitatea FM.

Intervenția integrală poate fi ascultată mai jos: