MENIU

Bobby Păunescu anunță o misiune de ajutorare în Ucraina

Bobby Păunescu

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a anunțat, duminică seară, la un post TV, o acțiune amplă de ajutorare a populației din Ucraina afectată de conflictul din regiune.

"Împreună cu ARMIS (Asociația România Mândră Între Stele) RePatriot și alte organizații vom face un convoi umanitar în Ucraina, în zonele în care mai sunt încă și români, să-i sprijinim pe dânșii, dar și pe toți cei care au nevoie de sprijin. Încercăm să mergem până aproape de Kiev, vom înainta până acolo unde va fi posibil," a declarat Păunescu.

"Este o acțiune non guvernamentală, non-statală, o misiune umanitară. Daniel Ghiță va fi alături de noi, poate se va întâlni cu domnul Klitcho".

Bobby Păunescu a relatat și una dintre dramele de război care l-au convins să pună umărul la acest demers umanitar. 

"O doamnă din Kiev, soția unui domn care lucrează în America, a fost nevoită să fugă cu copii, dar și-a lăsat acolo mama dânsei, iar aceasta i-a povestit că atunci când s-a dat alarma că bombardează rușii, s-a dus noaptea în același buncăr în care s-a dus, copilă fiind, în vremea celui de-al Doilea Război Mondial, când bombardau naziștii", a povestit regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu.

 

 

Mai multe articole despre:
Bobby Păunescu Ucraina conflict ajutor daniel ghita