MENIU

Black Friday 2017 eMAG. Cu ce carduri poti cumpara in rate fara dobanda

Black Friday 2017 eMAG – Poti cumpara in Vinerea Neagra o multime de electronice, electrocasnice si alte accesorii, in rate fara dobanda. Ai o multime de carduri care te ajuta.

Black Friday 2017 eMAG – Lista cu ofertele din Vinerea Neagra va putea fi consultata accesand URMATORUL LINK.

LISTA TUTUROR MAGAZINELOR CARE PARTICIPA LA BLACK FRIDAY 2017 - CLICK AICI


eMAG Ghid Black Friday - Au fost anuntate ofertele - Vezi LIVE diferenta intre preturi

eMAG Black Friday

Black Friday 2017 eMAG – In acest an avem parte de o multime de surprize din partea celui mai mare retailer online din Romania. Preturile sunt mai bune ca niciodata, reducerile foarte mari si avem si o multime de posibilitati de achizitionare.

Cele mai cautate sunt cardurile care permit achizitionarea de produse in rate fara dobanda. Va prezentam si noi, mai jos, toate modelele de carduri care va permit ca in campania Black Friday 2017 eMAG sa faceti cumparaturi mai rapid si mai avantajos.

Black Friday 2017 eMAG - Cum faci cumparaturile cu cardul online

La eMAG beneficiezi de programele de rate fara dobanda! Aceasta modalitate de plata este valabila pentru posesorii de carduri de la bancile enumerate in tab-urile mai jos.

 

eMAG Black Friday 2017 - Cardul cu care poti cumpara in rate fara dobanda plus 500 de lei cadou

În plus, oferta de Black Friday de la eMAG cuprinde și o mulțime de produse speciale, precum aur, autoturisme și vouchere de 100 de euro la preț de 50 de euro oferite de Tarom. 2.000 de clienți care vor aplica în ziua de Black Friday pentru cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 500 de lei, sub formă de puncte de fidelitate, care se va activa la prima tranzacție de cel puțin 1000 de lei.

ITI POTI FACE CARD RAIFFEISEN BANK AICI si castigi 500 de lei

Cum cumperi cu cardul in rate fara dobanda:

Pasul 1: introduci datele cardului si, in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil, vei putea alege numarul de rate;
Pasul 2: alegi numarul de rate dorit, disponibile pentru tipul tau de card;
Pasul 3: apesi butonul Plateste.

In cazul platii cu cardul de credit ING Credit Card, introduci datele cardului si apesi butonul Plateste. Dupa efectuarea platii, poti esalona valoarea cumparaturii in rate, in functie de oferta bancii.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online.

Black Friday 2017 eMAG - Card eMAG de la Raiffaisen

Programul de plata in rate fara dobanda cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank este disponibil pentru cumparaturi pe site si in showroom-uri pentru comenzi eMAG si eMAG Marketplace (pentru produsele vandute de parteneri plata se face exclusiv online).

 

Prin cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank te bucuri de:

 

• Pana la 10% inapoi

 

Ai puncte de loialitate eMAG: pana la 10% din valoarea produselor. Cumperi de pe eMAG ce ii trebuie familiei tale, platesti, obtii puncte si apoi le folosesti pentru noi cumparaturi la eMAG.

 

• Pana la 24 de rate fara dobanda

 

Cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele mult dorite si profiti de 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobanda (exclusiv pentru produsele SAMSUNG vandute și livrate de eMAG), atat pe site, cat si in showroom.
In plus, oricand ai nevoie te bucuri si de:

 

• 0% dobanda pana la 56 de zile
Plateste cu cardul, ramburseaza integral sumele utilizate pana la scadenta lunara si beneficiezi de 0% dobanda

 

• Platesti oriunde in lume
Ai 0% comision pe tranzactie pentru platile la comercianti, in tara si in strainatate.
• Acces la Programul Raiffeisen Multishop
Poti plati in pana la 12 rate lunare fara dobanda sau poti acumula puncte Multishop cand platesti la magazinele partenere ale bancii.

 

 

Cum functioneaza?
1. Acumulezi puncte de loialitate pentru produsele achitate prin acest card la eMAG: de la electrocasnice si moda pana la produsele de zi cu zi.
2. Vezi cate puncte ai in contul tau de client si le folosesti la noi cumparaturi la eMAG. 1 punct = 1 leu
3. Ai 300 de puncte? Cumperi produse de 300 de lei. Sau de 500 de lei si poti achita cu 300 de puncte si 200 de lei.

 

Afla aici extra reducerile si punctele de loialitate pe care le poti obtine prin cardul tau eMAG!

Black Friday 2017 eMAG - Card Star de la BT

Folosind cardurile de credit STAR de la BT beneficiezi de 6 rate fara dobanda sau plata integrala.

 

 

In perioada 29.12.2016 – 31.12.2017, poti achita online in 12 rate comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 

 

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile de credit Star de la BT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Puteti plati prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibila plata in rate sau plata integrala.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit STAR de la BT se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua ROMTELECOM

0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international

*8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone şi Orange

Black Friday 2017 eMAG - Card Avantaj

CardAvantaj

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de:

 

– 4 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala pentru produsele eMAG si Marketplace.

 

In perioada 29.12.2016 – 31.12.2017, poti achita online in 12 rate comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 

Clientii care au aplicat si au intrat in posesia unui CardAvantaj in perioada 28.03.2017 – 31.07.2017, vor beneficia de impartirea automata a tranzactiei in 18 RATE fara dobanda in sistemul bancii, daca aleg numarul maxim de rate disponibil la momentul platii – facilitate valabila pana la 31.12.2017.

 

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace, cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG.

 

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 4 sau 6  RATE fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti plati offline in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni: plata integrala sau plata in 4 sau 6 RATE fara dobanda. Plata din contul de bonus CardAvantaj este disponibila doar pe POS-urile din showroom-urile eMAG.

 

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

 

Optimo Card

Poti achita integral sau in  18, 24 sau 36 de rate* (cu dobanda avantajoasa de 19% pe an) prin Optimo Card, in showroom sau online (pentru tranzactii de minimum 500 lei).

 

Cum platesc online prin Optimo Card:
Folosind Optimo Card platesti integral sau beneficiezi de rate extinse pentru comenzi de minimum 500 lei!

Pentru a plati online cu cardul, selecteaza din pagina de plata optiunea dorita: 18, 24, 36 sau 48 de rate* sau integral.

Iata un exemplu de calcul pentru achizitionarea unui produs in valoare de 2.000 lei, in 36 de rate prin Optimo Card:

Valoare produs: 2.000 lei
Numar de rate: 36
Valoarea ratei lunare**: 73.31 lei

 

*DAE aferenta unei linii de credit de 5.367 lei utilizata integral printr-o tranzactie in rate si rambursata in rate egale timp de 12 luni va fi de 20.36%.
**Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

 

Black Friday 2017 eMAG - Card Raiffeisen

Folosind cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, inclusiv Cardul eMAG, beneficiezi de:

 

– 3 sau 6 rate fara dobanda pentru produsele vandute de eMAG sau Marketplace.

 

 

In perioada 29.12.2016 – 31.12.2017, poti achita online in 12 rate fara dobanda comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 

Plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank este disponibila atat pentru platile online, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace, cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG.

 

Programul Multishop – Rate fara dobanda este atasat cardurilor de cumparaturi:

– Raiffeisen Bank Standard

– Raiffeisen Bank Vodafone

– Raiffeisen Bank Gold

– Raiffeisen Bank World

 

Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, poti plati in rate produsele vandute de eMAG, respectiv eMAG – Marketplace.

 

Black Friday 2017 eMAG  -Card Garanti

Folosind cardul Garanti Bonus Card beneficiezi de:

 

 – 4 rate fara dobanda sau plata integrala pentru produsele vandute de eMAG.

 

In perioada 29.12.2016 – 31.12.2017, poti achita online in 12 Rate fara dobanda comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardul Garanti Bonus Card este disponibil pentru cumparaturi atat online, pe site-ul eMAG, cat si in showroom, pentru produse comercializate si livrate de eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Online cu card bancar” si alegeti modalitatea de plata dorita: in rate fara dobanda sau integral.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Poti plati prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni:  in rate fara dobanda sau plata integrala.

Black Friday 2017 eMAG - Card BRD FINANCE

Folosind cardurile BRD Finance MasterCard participante poți achita cumpărăturile în:

 

–  3 sau 6 rate cu 0% DOBÂNDĂ sau integral prin plata cu perioada de grație de până la 47 de zile, online si in showroom-uri.

 

 

In plus, în perioada 29.12.2016 – 31.12.2017, este disponibilă promoția 12 rate 0% dobândă pentru comenzile platite online ce conțin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online și Asigurari de calatorie.

Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG Marketplace se face exclusiv online.

Carduri BRD Finance MasterCard participante: allinclusive BRD Finance, „Bani doar Bani”, Carrefour, Real, Catena, Dacia, Daniel, Diverta, Goldo, Praktiker, Reader’s Digest, Tarsago, Renault, Rombiz, Staer, Altex, Media Galaxy.

 

Exemplu de rambursare a unei tranzacții în valoare de 900 lei prin “6 RATE 0% DOBÂNDĂ” efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard – dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 150 lei; durata contractului de credit: 6 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 900 lei; valoarea totală plătibilă: 900 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viață nu este disponibilă pentru această tranzacție. Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală

 

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 5.367 lei prin “PLATA CU PERIOADĂ DE GRAŢIE” efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard, în timpul perioadei de maximum 47 de zile de graţie: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0% valoarea ratei unice: 5.367 lei; durata: între 18-47 de zile, în funcţie de data efectuării tranzacţiei, conform contract; costul total al creditului: 0 lei ; valoarea totală a creditului: 5.367 lei; valoarea totală platibilă: 5.367 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzactiilor efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

 

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:
– e-mail: creditonline@brd.ro
– telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
– program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

bLACK fRIDAY 2017 eMAG - card BCR

Folosind cardul BUN de PLATA beneficiezi de:

 

 

–  2, 3 sau 4  RATE fara dobanda plata integrala pentru produsele vandute de eMAG.

 

 

In perioada 29.12.2016 – 31.12.2017, poti achita online in 12 rate fara dobanda comenzile ce contin  exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

Programul de plata in rate fara dobândă folosind Cardul BUN DE PLATA este disponibil pentru cumparaturi atat online, pe site-ul eMAG cat si in showroom-uri, pentru produse comercializate si livrate de eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.

In program sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate în Program:

– BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

– BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

– MasterCard GOLD EUR

– BCR Wizz Air MasterCard

– EPB Platinum sau World Signia MasterCard

şi care, la momentul efectuarii tranzactiei solicita facilitatea „Rate fara dobanda”.

 

Poti plati online pe site-ul eMag si prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile urmatoarele optiuni: rate fara dobanda sau plata integrala.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit sau plata integrala. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile BUN de PLATA , suna la: 0800.801.BCR (0800.801.227), apel gratuit din orice reţea naţională.

Black Friday 2017 eMAG - Card Bancpost

Folosind cardurile Bancpost beneficiezi de:

 

–  3 sau 6 RATE fara dobanda  sau plata integrala.

 

 

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardurile Bancpost este disponibil doar pentru cumparaturi in showroom-urile eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.
Poti plati prin intermediul terminalelor POS in toate showroom-urile eMAG din tara.
Cardurile Bancpost pentru care este disponibil programul rate fara dobanda sunt urmatoarele:
–    WIZZ Bancpost MasterCard World
–    American Express Gold
–    American Express Green
–    Visa Gold
–    Visa Classic

 

Pentru informatii suplimentare, poti utiliza serviciul interactiv ALO Bancpost:

Telefon: 0213084306, 0800800228, 0372181306, 0213084557 sau 0372181557.

Email: creditcardinfo@bancpost.ro

Black Friday 2017 eMAG - Euroline

Folosind cardurile EuroLine-MasterCard emise de ERB Retail Services beneficiezi de:

 

–  3 sau 6  RATE  fara dobanda;

 

– Plata in Rate Usoare (intre 25 si 36 de rate cu un cost de doar 1% pe luna pentru cumparaturile achitate online) sau plata integrala.

 

 

Programul de plata in rate fara dobanda si plata in Rate Usoare folosind cardurile EuroLine-MasterCard sunt disponibile atat pe site-ul eMAG pentru cumparaturi de minimum 500 lei, cat si in showroom-urile eMAG.

Plata in rate prin cardurile EuroLine-MasterCard pentru comenzile eMAG – Marketplace este disponibila doar pentru tranzactiile online.

Selectia numarului de rate pentru plata online cu cardurile EuroLine-MasterCard se efectueaza astfel:

1. Faci cumparaturi de minimum 500 de Lei cu plata integrala,

 

 

2. Primesti un SMS prin care esti informat ca poti transforma suma platita in 3, 6 sau 24  Rate fara dobanda sau 25-36 Rate Usoare.

 

3. Raspunzi la SMS imediat sau oricand in urmatoarele 3 zile, cu valoarea tranzactiei si numarul de rate in care vrei sa platesti.

 

Iata un calcul DAE pentru o achizitie de 2.000 lei in 36 de Rate Usoare:

Exemplu de calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata in Rate Usoare: Valoarea DAE este 12,63% pentru o valoare a creditului de 2.000 de lei, calculata pe o perioada de un an, considerand o tranzactie in 24 Rate Usoare, Valoarea totala a creditului este de 2.259,53 Lei, rata lunara 94,15 lei.

 

 

Pentru informatii suplimentare, poti utiliza serviciul interactiv ALO Euroline:

Telefon: 0213084000, 0372181000 sau 0801001111;

E-mail: relatiiclienti@euroline-cards.ro

 

Black Friday 2017 eMAG - CETELEM

Folosind Cardul CETELEM beneficiezi de perioada de gratie de pana la 45 de zile pentru orice tranzactie achitata Online pe site-ul eMAG.ro.

 

Programul de plata folosind cardurile de credit Cetelem este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG, respectiv eMAG – Marketplace cat si in showroom-urile eMAG.

 

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar”, introdu datele cardului tau si finalizeaza tranzactia.

Daca nu ai activat pana acum optiunea de plata online cu cardul Cetelem, suna la 021.305.12.00 / 0750.100.101

Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde.

Pentru a plati in Showroom cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata Numerar/POS cu ridicare din Showroom-ului eMAG dorit. La casieria Showroom-ului, specificati modalitatea de plata cu cardul CETELEM pentru oferta de rate.

 

PIN by SMS

Vrei sa faci o tranzactie in Showroom-urile eMAG si nu ai PIN-ul la tine? Primeste PIN prin SMS – Mai rapid, mai simplu, mai comod! Prin acest serviciu te poti bucura de cardul tau de cumparaturi mai repede, pentru ca primesti PIN-ul prin SMS, cu aceeasi garantie de siguranta a datelor.

Acceseaza linkul partenerului nostru si afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi: (Aici)

 

OneTimePassword

De fiecare data cand vei face cumparaturi online pe site-ul www.eMAG.ro inrolat in 3D Secure (sigla “MasterCard SecureCode”), la plata cu cardul Online se va deschide o pagina noua in care ti se va cere o parola de confirmare a tranzactiei pe care doreste sa o efectuezi. Afla mai multe despre acest serviciu si cum poti beneficia de el (Aici)

 

Client Cetelem

Ai facut tranzactii pe site-ul www.eMAG.ro si ai nevoie sa accesezi extrasul tau de cont? Ai acces la Internet banking gratuit, rapid, oricand doar cu CNP si SMS, cu zero costuri. Atat de simplu si la indemana!

Totul este simplu si eficient:

  •     Accesezi aplicatia Client Cetelem https://client.cetelem.ro
  •     Introduci CNP-ul in campul predefinit. In acest moment vei primi o parola unica prin SMS
  •     Introduci parola primita si ai acces instant la toate informatiile tale privind contractual de credit

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile Cetelem, apeleaza: Call Center Cetelem la numarul de telefon: 021.305.12.21 / 0750.100.101

Black Friday 2017 eMAG - Alpha BANK

Folosind cardul de cumparaturi Alpha Bank beneficiezi de:

 

 

– 4 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala.

 

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de cumparaturi Alpha Bank este disponibil doar pentru plati online, pe site-ul eMAG pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Card de credit sau de debit” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 4 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru asistenta poti apela, de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 20:30 la:

– Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) – apel gratuit din reteaua Telekom Romania;

– *alpha (*25742) – in retelele Orange si Vodafone;

–  Apeluri internationale: (021) 455.99.99.

bLACK fRIDAY 2017 Emag - ing

Folosind ING Credit Card beneficiezi de 6 rate fara dobanda sau poti plati integral.

 

 

Plata se efectueaza integral, urmand ca banca sa transmita un SMS pentru selectia ratelor.

Programul de plata in rate folosind cardul ING Credit Card este disponibil  atat online, cat si in showroom, pentru orice produs listat in site-ul eMAG inclusiv produsele Marketplace.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Pentru detalii cu privire la numarul de rate disponibil, poti contacta banca la: My’Line – Relatii Clienti disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana:

 

Telekom:   021 402 83 91
Orange:    0374 13 83 91
Vodafone: 0372 38 83 91
RCS&RDS: 0314 06 83 91

Mai multe articole despre:
black friday 2017 emag card rate fara dobanda