MENIU

Black Friday 2016. eMAG face publice inainte de ora oficiala primele 15 oferte. Iata care sunt

Black Friday 2016 are loc la eMAG in data de 18 noiembrie. Primele 15 oferte s-au aflat in acest moment si preturile sunt destul de avantajoase.

UPDATE: Black Friday 2016 a luat sfârșit la eMAG vineri seară, la ora 23:59. Însă, de sâmbătă magazinul are o mare campanie de reduceri, numită Crazy Days. Puteți afla mai multe despre ea AICI. Lista magazinelor care continuă Black Friday și astăzi o găsiți AICI

Black Friday 2016 - Lista cu toate ofertele eMAG va putea fi consultata AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday 2016 la eMAG - Espressor automat DeLonghi Magnifica

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

O reducere de aproape 50% va fi disponibila pentru espressorul automat fabricat de DeLonghi, un brand foarte renumit. Modelul Magnifica este destul de costisitor in general, insa dupa reducere va costa chiar sub 1.000 de lei. Espressorul are o putere de 1450W si lucreaza sub o presiune de 15bar. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

Black Friday 2016 la eMAG - Laptop HP 250 G4

In cadrul Black Friday 2016 la eMAG va exista o oferta foarte avantajoasa pentru laptopul HP 250 G4. Acest laptop va fi in stocul eMAG in numar de 600 si va avea un pret redus cu aproape 50%. Laptopul are un procesor Intel Celeron Dual Core cu frecventa de 1.6 Ghz pe o arhitectura Braswell. Display-ul laptopului este de 15.6 inch, are memorie de 4GB si spatiu de stocare de 500GB. Laptopul e dotat si cu unitate optica si placa video. Oferta va putea fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

Black Friday 2016 la eMAG - Apa de toaleta Issey Myake Pleats Please, femei

Apa de toaleta este o doza concentrata de voie buna! Pentru toate femeile care cauta o aroma fructat florala care lasa o urma generoasa, este ideala. Un inceput fructat si incantator datorita nashi-ului, un fruct japonez jumatate para jumatate mar. Un buchet stralucitor de zambete, bujor si sweet pea. O urma exceptionala datorata patchouli ului si vaniliei. Oferta va putea fi gasita AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Centru de activitati bebelusi Mappy Toys tonomatul educativ

Joaca si invata cu centrl de activitati bebelusi M Toys. Acesta va oferi copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie iar dumneavoastra privindu-l zambete nemasurabile. Fiecare din fetele jucariei contin activitati diferite. Sunetele si luminile emise sunt menite sa dezvolte perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi a copilului dumneavoastra. Pretul este unul cu o reducere foarte mare si poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Scaun de birou ergonomic

Modelul de scaun de birou ergonomic Kring Lor are un pret extrem de accesibil. Scaunul este fabricat din Mesh. Modelul este conceput pentru a oferi comoditate sporita in timpul lucrului la birou, pentru ca randamentul sa nu fie afectat de un eventual disconfort pe parcursul orelor petrecute pe scaun. Pretul scaunul de Black Friday va putea fi gasit AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Consola Microsoft Xbox One

Consola Microsoft Xbox One cu 500 GB va avea un pret soc pentru toata lumea de Black Friday 2016 de la eMAG. 500 de bucati de asemenea console se vor putea achizitiona maine la prima ora cu doar 600 de lei. Treceti in lista de produse dorite consola de AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Televizor LED Star Light

Oferta exceptionala de Black Friday pentru televizorul de la Star Light. Televizorul are o diagonala de 127cm, rezolutie Full HD si pretul pentru 500 de modele va fi chiar sub 1.000 de lei. Televizorul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Perie rotativa Rowenta

O oferta foarte buna pentru doamne este la peria rotativa Rowenta care are o putere de 1000W, e dotata cu doua accesorii si are culorile alb si roz. Peria va putea fi gasita la un pret sub 100 de lei. Treceti oferta pe lista dumneavoastra de AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Anvelope de iarna Orium

Mai multe anvelope de iarna vor fi la reducere la eMAG cu ocazia reducerilor de Black Friday. Modelul cu cea mai mare si interesanta reducere este insa Orium 601 185.65 R15 88T. Pretul este AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica produsa chiar in Romania are o oferta incredibila de Black Friday 2016 la eMAG. Combina are un volum de 291 litri, face parte din clasa energetica A+, inaltimea sa este de 181cm, culoare alba iar primele 1000 de bucati vor avea pretul de 700 de lei. Combina o gasiti AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - APA de parfum Calvin Klein Euphoria, femei

Parfumul Calvin Klein Euphoria este un parfum floral fructat, lansat in anul 2005 cu note de varf de rodie, de mijloc lotus si orhidee iar note de baza violeta, amba, mosc si lemn de mahon. Pretul la oferta va putea fi gasit AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Laptop Lenovo IdeaPad

Iata si o oferta de laptop foarte bun cu pret sub 1.000 de lei, maine, de Black Friday. Laptopul Lenovo Idea Pad are procesor de ultima generatie Intel Core i3 ce are o frecventa de 2 Ghz, ecran cu diagonala de 15.6 inch, memorie 4GB si un hard disk de 500GB. In plus, placa video a laptopului este Intel HD Graphics. Oferta este AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Telefon mobil Samsung Galaxy S6 Edge

600 de bucati de telefoane Samsung Galaxy S6 Edge vor avea pretul exceptional, maine dimineata, de Black Friday, la eMAG, de 1.700 de lei. Telefonul are 4G, display de 5.1 inch, memorie de 32GB si este culoarea neagra. Oferta este AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Tigaie Tefal

SUper oferta si pentru o tigaie Tefal cu indigator de temperatura Thermo Spot care iti arata cand poti incepe sa gatesti. Oferta pentru aceasta tigaie o gasiti AICI.

Black Friday 2016 la eMAG - Telefon Vonino Xylo X

Ultima oferta pe care v-o prezentam de Black Friday, inainte ca preturile sa fie facute publice, este pentru telefonul mobil Vonino Xylo X care e dotat cu dual sim si o memorie de 8GB. Telefonul va costa maine sub 100 de lei. Oferta este AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag black friday 2016