MENIU

Black Cube. Cine sunt adevărații păpușari ai întregii afaceri. Legătura cu Băsescu

Într-o postare făcută după emisiunea unei televiziuni naționale de știri, Elena Udrea confirmă întâlnirea cu fostul ofițer al SRI, Daniel Dragomir, arestat preventiv în dosarul Black Cube.

"Referitor la poza data la A3, in care apar si eu la un restaurant la mare vara trecuta, alaturi de Alina Bica si altii, printre care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. Precizare. Eu am iesit la masa cu Alina Bica si Laura Vicol, avocata si prietena ei. Spre sfarsitul intalnirii a trecut pentru un sfert de ora si domnul Dragomir, si dansul client al doamnei avocat Vicol. Vad ca domnul Gadea tine sa faca breaking news din aceasta poza, care este evident ca a fost facuta de profesionisti (aceiasi probabil care le faceau si pe cele de la Paris in 2014), ca sa ma poata implica in tot felul de teorii conspirationiste. Daca vrea breaking news, as putea sa ii spun ce am aflat la acea masa, de la domnul Dragomir, fostul adjunct al domnului Coldea. Dar nu cred ca in noul rol de slujitor al Sistemului, are curaj sa vorbeasca despre astfel de subiecte...", scrie Udrea pe Facebook.

Astfel, Udrea confirmă că prietenia sa cu suspectul Dragomir este mai veche, deși într-o emisiune tv anterioară a negat că l-ar fi cunoscut pe acesta. Udrea amenință că va dezvălui ce a aflat la respectiva masă, informații pe care se presupune că le-a aflat la primul contact cu fostul ofițer, în doar 15 minute.

Presa a afirmat că beneficiarul contractului cu Black Cube ar fi fost omul de afaceri, Dan Adamescu, prezentând ca dovadă doar o ofertă făcută de israelieni companiei TNG. Cel de-al doilea contract îl indică pe Daniel Dragomir ca beneficiar, acesta fiind un intermediar al grupului organizat care avea ca scop compromiterea Laurei Codruța Kovesi, după cum susțin surse judidicare consultate de Hotnews.

Conform fotografiilor prezentate de postul de televiziune, la respectiva întâlnire au mai participat Remus Truică, Alina Bica, Daniel Dragomir și un personaj misterios deocamdată, surprins cu spatele. Toți cei prezenți sunt cunoscuți pentru legăturile politice și economice cu anturajul fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Mai multe articole despre:
Kovesi Elena Udrea black cube