MENIU

Bittman şi Holograf, făcuţi praf, donaţia din banii de la sectorul 5, refuzată

Trupa Holograf şi Dan Bittman au primit o nouă lovitură de imagine. Asociației "Dăruiește Viață", căreia trupa anunţase că-i donează cei 11 mii de euro primiţi la spectacolul pentru primăria sectorului 5 a refuzat donaţia. Mai mult, un reprezentant al fundaţiei susţine că formaţia a fost înştiinţată, înainte de a face public anunţul privind donaţia, dar nu a ţinut cont. 

În comunicatul publicat de ONG pe pagina de faccebook se spune că Asociaţia are nevoie mare de bani pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer, dar nu poate accepta ca proiectul, "făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine."

"Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie."

Reprezentanţíi "Dăruiește Viață" au sugerat trupei Holograf să returneze Primăriei sectorului 5 cei 11.000 de euro, iar de acolo banii să fie distribuiţi ONG-urilor din sector care se ocupă de copiii defavorizați."

Un reprezentant al ONG-ului, Carmen Uscatu, a declarat pentru libertatea.ro că i-a anunţat pe reprezentanții Holograf că refuză donaţia, înainte de a fi transmis comunicatul, darcu toate acestea informaţia a fost publicată, fărăacordul Asociației „Dăruiește Viața”.

Paginile oficiale ale formaţiei Holograf şi a lui Dan Bittman au fost invadate de sute de comentarii negative la adresa artiştilor.   

sursă foto: captură video recorder.ro

Holograf este alături de Dan Bittman în scandalul "vă invit la ciolan şi fasole"

 

Mai multe articole despre:
Holograf Dan Bittman