MENIU

Birchall îi ironizează pe Dăncilă şi Toader: ”Ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu legea-n gură!”

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a reacţionat, marţi, după ce Tudorel Toader şi Viorica Dăncilă au vorbit despre presiunile pe care le-ar fi îndurat pe vremea când cei doi erau premier şi respectiv ministru de Justiţie sub „oblăduirea” lui Liviu Dragnea, fostul liderul al PSD, actualmente închis la Penitenciarul Rahova.

”Citind această știre, sincer, nu am putut să nu mă amuz cum amândoi ( Dancila si Tudorel Toader) uită strategic să spună că, așa cum se pare ca știa lumea informata din PSD și ALDE, au promis să dea amnistia și grațierea ÎNAINTE să fie numiți în funcție... unii chiar jurând cu mâna pe Biblie. Penibil exercițiu de imagine... Vorba aceea: ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu legea-n gură!
P.S.Am aflat aceste lucruri cand am fost numita ministru al justitiei. Atunci am avut o discutie cu Dancila careia i-am spus spus clar, in fata, ca pe mandatul meu nu se va da nicio amnistie sau gratiere si nici nu se vor adopta legi care sa slabeasca lupta anti-coruptie! I-am accentuat ca voi sustine, promova si imi voi pune semnatura numai pe acte care respecta legea! La o saptamana deja regreta ca m-a numit ministru si a inceput sa ma submineze!”, a declarat fostul ministru al Justiției, Ana Birchall.

 

Mai multe articole despre:
ana birchall