MENIU

Bilanţ negru #Colectiv. Elsa venise în ţară să-şi aniverseze ziua de naştere în Club Colectiv

Bilanţul morţilor din tragedia Colectiv a crescut la 57. Elsa Albu, o tânără cu cetăţenie româno- engleză a încetat din viaţă la Spitalul de Arşi, după o suferinţă cumplită.

Starea Elsei, victimă din Colectiv, se agravase după ce a fost supusă unei intervenţii chirugicale în urmă cu două zile. Medicii spun că femeia de 37 de ani se afla în şoc septic, iar plămânii îi cedau. În spitalele din Bucureşti alte 11 persoane sunt în continuare în stare crtică şi gravă.

Elsa Albu era o românca stabilită în Anglia de 11 ani. De ziua ei, a ales să petreacă în România la Colectiv alături de fratele ei, Adrian. După incendiu amândoi au fost internaţi , dar starea Elsei s-a dovedit mult mai gravă. În urmă cu două zile, tânăra a fost supusă unei traheotomii, o incizie la nivelul gâtului prin care i s-a montat un tub pentru a fi ventilată. Una dintre prietenele Elsei a scris pe facebook, în această dimineaţă, că starea acesteia s-a înrăutăţit brusc.(intra carton) Tot prietena a anunţat că victima se afla în şoc septic, iar arsurile şi plămânii erau într-o stare tot mai rea.

La câteva ore, medicii de la spitalul Sfântul Ioan, au anunţat decesul.


"Era totul pentru mine. Iar acum a plecat dintre noi. Era cel mai puternic, curajos şi loial suflet. Urma să ne căsătorim anul viitor şi plănuiam să avem copii. (...) Am iubit-o din momentul în care i-am văzut ochii, până când i-a închis(...). Întotdeauna te intorceai la mine atunci când mă purtam prosteşte. M-ai iubit indiferent prin câte am trecut. De data asta, călătoria a fost prea lungă. Sper că eşti acum alături de mama ta, într-un loc fericit, şi sper că ne vom revedea într-o zi. Te iubesc şi te voi iubi mereu, Elsa Albu."
a scris pe Facebook, iubitul fetei, la aflarea veştii.


11 tineri răniţi în Colectiv rămân la terapie intensivă, fiind în stare critică şi gravă. În spitalele din Bucureşti mai sunt internati în total 45 de pacienţi. De asemenea în ţări precum Olanda, Norvegia, Marea Britanie şi Israel, medicii fac tot posibilul să salveze vieţile altor 30 de răniţi.

Mai multe articole despre:
tragedie decese #colectiv Elsa Albu