MENIU

Biciclistă rănită GRAV pe DC77, în județul Dâmbovița. Intervine elicopterul SMURD

Elicopter SMURD

Accident grav, în această dimineață, pe DC 77, în satul Jugureni, comuna Uliești. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină după coliziunea violentă dintre o bicicletă și un autoturism, relatează realitateadedambovita.net.

În urma impactului, biciclistul, o femeie de 76 de ani, a fost accidentată grav. Șoferul mașinii este un bărbat de 38 de ani. Potrivit ISU Dâmbovița, la fața locului, intervine elicopterul SMURD.

“Se intervine în cazul unui accident rutier în comuna Uliești, satul Jugureni, pe strada Principală. Din primele informații sunt implicate un autoturism și un biciclist.

Acționează Garda Vișina cu o autospecială de Intervenție și un echipaj SMURD. La locul evenimentului rutier, echipaje de pompieri au identificat o persoană rănită, care este inconștientă.

Paramedicii SMURD acorda primul ajutor persoanei rănite care prezintă multiple traumatism, inconștientă și prezintă semne vitale. Pa fața locului intervine și elicopterul SMURD”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei  și împrejurărilor producerii accidentului.