MENIU

Beyonce a ales numele celor doi gemeni nou născuţi. Nimeni nu se aştepta să fie acestea!

Beyonce și Jay-Z au devenit recent părinți de gemeni. Cântăreața a născut într-o clinică privată, dar până acum a ținut toate detaliile departe de presă. Anumite informații au ieșit totuși la iveală. Site-ul american TMZ.com a aflat ce nume a ales cântăreața pentru gemeni.

Naşterea gemenilor, fată și băiat, a fost confirmată pe 18 iunie de tatăl cântăreţei Beyoncé, iar bebeşuşii ar fi fost ţinuţi în spital din cauza unei ”probleme minore” şi ar fi ajuns acasă săptămâna trecută.

Potrivit sursei citate gemenii lui Beyonce și Jay-Z se numesc Rumi și Sir. Mai mult, Beyonce și Jay-Z a depus luni o cerere pentru ca numele Rumi Carter şi Sir Carter să devină mărci înregistrate. Cererea ar fi fost depusă de aceeaşi companie care a solicitat în acest an ca numele Blue Ivy, primul copil al cuplului, să devină, de asemenea, marcă înregistrată.

Ambele alegeri sunt neobișnuite, Sir fiind folosit mai degrabă ca un titlu înainte de numele de familie al unui bărbat sau ca un termen de politeţe. Rumi este un nume japonez de fată.

sursa

Mai multe articole despre:
Beyonce Jay Z rumi carter sir carter