MENIU

Beneficiile nebănuite ale sării roz de Himalaya. Cum ne putem da seama dacă este 100% naturală?

<p>Beneficiile nebănuite ale sării roz de Himalaya. Cum ne putem da seama dacă este 100% naturală?</p>

Sarea roz de Himalaya este o sare pură, obţinută prin extracţie manuală din mină, şi este considerată cea mai pură formă de sare disponibilă. Cristalele de sare au o gamă variată de culori începând de la alb pur până la diferite nuanţe de roz, pan la roşu închis, datorită conţinutului bogat în minerale şi fier.

În prepararea alimentelor poate fi folosită la fel că o sare normală, avantajul fiind că este mai pură şi are un conţinut considerabil mai mare de minerale.

Extern, sarea roz de Himalaya poate fi folosită pentru a stimula circulaţia, a va relaxa, a scădea tensiunea arterială, a calmă durerile musculare şi a elimina toxinele din organism.

Beneficiile sării roz de Himalaya

84 de minerale şi oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru şi fier, se regăsesc în sarea roz de Himalaya. Consumul regulat de sare roz oferă organismului uman minerale esenţiale, oligoelemente, electroliţi şolduri, susţine absorbţia substanţelor nutritive corespunzătoare, elimina toxinele, echilibrează pH-ului organismului, normalizează tensiunea arterială şi creşte circulaţia şi conductivitate.

Acesta poate ajută, de asemenea, în ameliorarea artritei , erupţiilor cutanate, psoriazisului , herpesului, şi poate reduce simptomele febrei şi gripei.

Sarea de Himalaya este bogată în mod natural în iod, aşa că acesta nu mai trebuie adăugat artificial, cum este cazul sării fine din supermarketuri. În plus, datorită structurii de cristal mai mare a sării roz, dar şi a volumului, vom consumă mai puţin sodiu atunci când folosim sare de Himalaya în mâncare.

Sursa: bio-plafar.info

Mai multe articole despre:
sănătate sare beneficii sare roz sare de himalaya