MENIU

Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a produs accidentul de la 2 Mai, a primit prima vizită în arest. Noi detalii din trecutul tenebros al șoferului ucigaș

Beizadeaua drogată care a produs accidentul de la 2 Mai a primit prima vizită în arest

Vlad Pascu a fost vizitat de mama sa în arest! Este prima vizita pe care Miruna Pascu o face de când fiul său a fost arestat pentru uciderea celor doi studenți. Între timp, autoritățile vor să îi prelungească arestul preventiv cu încă 30 de zile. Avocații tânărului drogat nu au contestat măsura, dar au timp și astăzi să atace. 

De altfel, ies la iveală noi detalii șocante din trecutul beizadelei. Potrivit unor surse, înainte de teribilul accident, Vlad Pascu a fost prins într-un mall din Capitală după ce a furat un tricou. În urma perchezițiilor, paznicii i-au descoperit în buzunar și droguri.

L-au dat pe mâna anchetatorilor, dar a scăpat ușor de urmărirea penală. A plătit prețul tricoului, în valoare de 849 de lei și a fost achitat. 

Potrivit unor surse judiciare citate în exclusivitate de Realitatea Plus, Vlad Pascu și-a schimbat declarațiile, un posibil semn că este instuit cum să obțină circumstanțe atenuante. Un alt element care ridică semne de întrebare este că procurorii nu au scris absolut nimic despre pasageri, deși au refăcut secundă cu secundă tragedia, iar în imaginile surprinse cu puțin timp înainte beizadeaua drogată nu era singură. 

Accident 2 Mai: Tatăl fetei ucise, acuzații grave: Polițiștii care l-au protejat pe Vlad Pascu să plătească!

Potrivit surselor Realitatea Plus, Vlad Pascu și-a schimbat declarațiile pe parcursul anchetei. Astfel, dacă imediat după tragedie le-am spus polițiștilor că a părăsit locul accidentului pentru că a avut impresia că a lovit un animal, în fața procurorilor tânărul narcoman și-a schimbat declarația, afirmând că nu-și amintește nimic din noaptea tragică și că îi pare rău.

Nu este foarte clar dacă schimbarea declarațiilor are legătură cu efectul substanțelor consumante de Vlad Pascu sau avocații plătiți de părinții săi multimilionari în euro îl învață ce să le spună procurorilor, cu speranța că va putea beneficia de circumstanțe atenuante.

Un alt element care ridică semne de întrebare este că procurorii nu au scris absolut nimic despre pasageri, deși au refăcut secundă cu secundă tragedia, iar în imaginile surprinse cu puțin timp înainte, beizadeaua drogată nu era singură.

Accidentul de la 2 mai - Procurorii fac scut pentru prietenii de droguri ai criminalului / Vlad Pascu riscă ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ