MENIU

Bebeluș de 4 luni, mort într-o locuință insalubră din județul Brașov. Aceeași familie a mai pierdut un copil în condiții misterioase - Anchetă a poliției

Bebeluș

Un bebeluș de numai patru luni a murit, marți dimineață, într-o locuința insalubră din județul Brașov. Cauzele decesului sunt, pentru moment, necunoscute. Poliția investighează cazul în încercarea de a afla împrejurările în care s-a produs moartea bebelușului. Șocant este că, potrivit medicilor de pe Ambulanță, este al doilea copil al aceleiași familii care moare în condiții suspecte. 

Din informațiile existente, părinții au sunat la 112 în jurul orei 6.00 pentru a cere ajutor. Ajunși la fața locului, asistenții medicali de la Ambulanță n-au putut face altecava decât să constate decesul. 

„Nu știm cauza morții bebelușului, poliția va stabili ceea ce s-a întâmplat. Este al doilea copil care moare de la această familie. Vedeți în ce condiții trăiesc“, au spus asistenții medicali.

Familia micuțului locuiește în orașul Victoria, în condiții insalubre. 

„Acolo sunt grădini nicidecum locuințe. Am început să demolăm din construcțiile ilegale de pe strada Aleea Uzinei. Probabil că acele familii nici nu sunt cetățeni ai orașului și s-au stabilit fără forme legale în grădini“, a spus primarul Camelia Bertea, potrivit Monitorul de Făgăraș. 

 

Mai multe articole despre:
bebelus deces bebelu