MENIU

"Beau urina câinelui şi mă fac tot mai frumoasă!" Ce i-au spus medicii a şocat şi mai rău!

"Beau urina câinelui şi mă fac tot mai frumoasă!" Ce i-au spus medicii a şocat şi mai rău!
<p>"Beau urina c&acirc;inelui şi mă fac tot mai frumoasă!" Ce i-au spus medicii a şocat şi mai rău!</p>

Lumea e nebună când vine vorba de frumuseţe! O tânără din Statele Unite a şocat după ce a susţinut că a băut urina câinelui şi a scăpat de coşuri.

Lynn Lew, o tânără din Statele Unite, a şocat, recent, după ce a postat pe Internet mai multe filmuleţe în care a susţinut că bea urină de câine. "Tenul meu este mai strălucitor şi am scăpat de coşurile enervante de pe frunte", a spus aceasta.

"Multă lume mă întreabă ce fac pentru a arăta atât de bine. Sau care e secretul machiajului meu impecabil. E simplu: puţin pipi de câine face minuni!", a adăugat aceasta, spre groaza celor care i-au urmărit filmuleţele postate pe o reţea de socializare.

Şi tânăra nu s-a oprit aici! Aceasta a mers până acolo încât a susţinut că multe companii farmaceutice, deşi conştiente de efectul miraculos al "licorii", ascund "adevărul".

"Companiile farmaceutice ştiu asta, dar dau bani grei politicienilor şi oamenilor cu influenţă pentru a vă convinge să cumpăraţi medicamente. Urina de câine vindecă multe boli, ajută la eliminarea apei din organism şi calmează durerile. Dacă nu ai câine, apelează la câinele vecinilor!", mai spune Lynn.

Joy McCarthy, un medic nutriţionist renumit, a declarat: "Se ştie, terapia cu urină este cunoscută pentru o serie de efecte benefice. Dar să consumi urina câinelui e prea mult! Urina conţine apă, uree, creatinină, diverşi electroliţi şi enzime. Pot spune cu siguranţă că există mult mai multe cure cu efecte garantate. De exemplu, poţi bea apă cu lămâie."


Mai multe articole despre:
poveşti de viaţă Lynn Lew