MENIU

Beatrice Mahler (manager Marius Nasta), la Realitatea PLUS: Suntem la capacitate maximă la Terapie Intensivă pentru CoVID de două săptămâni

beatrice mahler

Managerul Institutului Marius Nasta a comentat, în direct la Realitatea PLUS, referitor la situația SARS-CoV-2 în România, vorbind și despre costurile de spitalizare cu pacienții în România. Beatrice Mahler a intervenit telefonic în emisiunea „100%”, realizată Laurențiu Botin.

Beatrice Mahler: „Despre coronavirus știm foarte puține lucruri. Se transmite prin aer, este sensibil la clor. Susțin public autopsiile la pacienții decedați din motive de CoVID. Pentru fiecare pacient internat se primește o sumă fixă de 1.800. Suma se poate dubla dacă pacientul este la ATI. Costul unui pacient la ATI poate ajunge și la 3000 de euro în anumite cazuri. Costul per pacient depinde de numărul de zile de spitalizare, de terapiile pe care le accesează. Sunt mai mulți factori care cresc costurile cu spitalizarea. Referitor la Insitutul Marius Nasta, Secția de Terapie Intensivă – comportimentul CoVID este la capacitate maximă de două săptămâni. ”

Mai multe articole despre:
Beatrice Mahler