MENIU

Băutura naturală care te ajută să slăbești în timp ce dormi

Această băutură este cu adevărat miraculoasă întrucât acţionează chiar în timp ce dormi.

Pentru prepararea băuturii care te slăbeşte în timpul somnului de noapte ai nevoie de sucul de la o lămâie, 1 castravete, 1 lingură de rădăcina de ghimbir rasă, o lingură de aloe vera, o mâna de pătrunjel. Toate ingredientele se amestecă între-un blender cu un pahar de apă iar băutură obţinută se bea înainte de culcare, scrie BZI.ro.

Castravetele menţine senzaţia de saţietate datorită faptului că este foarte bogat în fibre. Pătrunjelul împiedică retenţia de apă din corp, ceea ce duce la o eliminare mai rapidă a grăsimilor. Ghimbirul previne constipaţia şi intensifica metabolismul, reducând senzaţia de a fi balonat. Sucul de lămâie elimina toxinele din corp şi intensifica procesul de ardere a grăsimilor. Sucul de aloe vera stimulează rată metabolică însă nu reduce masă musculară şi ajută la eliminarea toxinelor din corp.

Această băutură, consumată seară, înainte de culcare, poate să te ajute să dai jos până la 4 kilograme într-o săptămâna, dacă dimineaţă faci, timp de 30 de minute şi exerciţii cardio.

Mai multe articole despre:
regim băutură cură de slăbire pătrunjel ghimbir