MENIU

Bătrânul găsit mort în frigider dormea pe un munte de bani. Descoperire șocantă în Alba

Caz socant în Alba

Bătrânul din județul Alba care trăia într-o sărăcie lucie împreună cu fiul său dormea de fapt pe o saltea plină de bancnote! Suma de bani economisită de bătrân din pensia lunară, cu prețul mizeriei, este uriașă.

Detalii șocante ies la iveală în cazul bătrânului din Oejdea (comuna Galda de Jos), găsit mort într-o ladă frigorifică din propria gospodărie. Bătrânul de 71 de ani locuia într-o mizerie greu de descris, împreună cu fiul său de 39 de ani, cel care l-a și pus în frigider cu aproape o lună în urmă.

În ciuda sărăciei aparente, bătrânul dormea, la propriu, pe un munte de bani. Rudele și vecinii spun că polițiștii au găsit, în cursul anchetei încheiate vineri dimineața, o mare sumă de bani ascunsă sub salteaua patului în care dormea bătrânul.

Ar fi fost vorba de peste 36.000 de lei. O parte din bani au fost roși de șobolani și chiar târâți în găurile lor, de rozătoarele de care gospodăria nu ducea lipsă, scrie Alba24.ro.

Se pare că bătrânul era mort din 10 decembrie 2018 și că a fost pus acolo chiar de fiul acestuia, care s-ar fi pierdut cu firea. Fiul a ieșit de Revelion cu o sticlă de bere pe stradă, pentru a ciocni cu vecinii. Le-a spus acestora că tatăl său e "cu treaba lui".

Mai multe articole despre:
frigider bătrân în frigider saltea de bani