MENIU

Bătrână, sfâșiată de propriul câine: animalul i-a smuls un braț! A fost transportată în stare gravă la spital

Câine agresiv - imagine de arhivă

O femeie în vârstă de 86 de ani, din localitatea vasluiană Mânzați, a fost sfâșiată de propriul câine, chiar în curtea casei sale. Cel care a sunt la Ambulanță este un vecin, care a fost alertat de strigătele femeii. La sosirea medicilor, aceștia au constatat că femeii i-a fost pur și simplu smuls unul dintre brațe. Bătrâna a fost transportată în stare gravă la spital, relatează realitateadevaslui.net. 

Apelul a fost făcut de un vecin care a auzit strigăte de ajutor. A fost trimisă o ambulanță B2 din substația Bârlad.

„Pacienta a fost găsită în stare gravă. Prezenta la brațul stgâng amputație,  plăgi multiple și lipsă de substanță Era conștientă și coerentă, dar cu dureri importante”, informează SAJ Vaslui.

Femeia a primit ajutor medical la fața locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Bârlad.

Potrivit martorilor, femeia ieșise în curte să hrănească câinele ciobănesc pe care îl are de la copiii săi, deoarece trăiește singură.

„Noi mergeam la niște fini și am auzit femeia țipând! Au sărit vecinii, au anunțat la 112, iar salvarea a sosit destul de târziu, după vreo oră. Acuma a plecat cu bătrâna, dar i-a mâncat mâinile și pierde mult sânge”, a spus o femeie prezentă la fața locului, potrivit Vremea Nouă.

Mai multe articole despre:
femeie femeie vasului vaslui caine brat