MENIU

Bătrân bătut cu sălbăticie pe o stradă din Bârlad. Scena, filmată de fiul agresorului 

Un bătrân din județul Vaslui a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din centrul oraşului Bârlad. Imaginile filmate de un minor au ajuns pe retelele de socializare. Agresorul a fost identificat de polițiști.

Întreaga scenă a avut loc pe o stradă din Bârlad. Se pare că între bătrân și agresor există un conflict mai vechi. Victima a fost abordată pe stradă de bărbatul de 40 de ani, apoi lovită cu pumnii și picioarele.

Întreaga scenă a fost filmată chiar de fiul agresorului. Bărbatul se oprește din lovituri abia după ce bătrânul cade inconștient la pământ.

Deși imaginile au ajuns în spațiul public și au stârnit revolta a mii de oameni, polițiștii s-au sesizat abia după plângerea depusă de sora bătrânului agresat.

"Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, sora persoanei vătămate, cu privire la faptul că fratele său, un bărbat de 61 de ani, ar fi fost agresat și amenințat. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Agresorul în varstă de 40 de ani a fost identificat și urmează să fie adus la sediul poliției Bârlad pentru audieri.

Un caz asemănător a avut loc și în Timișoara. Un bătrân a fost bătut cu sălbăticie şi jefuit într-un parc din centrul oraşului în urmă cu o săptămână. Tâlharul, un tânăr de 29 de ani, a fost identificat abia acum de poliţişti.