MENIU

Bătaie pe pâmântul lui Gigi Nețoiu. Ciobanii l-au atacat pe paznic. S-a lăsat cu vânătăi și geamuri sparte la mașină

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost agresat de mai multe persoane, duminică, după ce a prins o turmă de capre într-o cultură de viţă de vie, iar între el şi cei care însoţeau animalele a izbucnit un conflict.

Poliţia Judeţeană Dolj a transmis că duminică, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetate, despre faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viţa de vie, din extravilanul comunei Cetate. În urma unor discuţii contradictorii cu persoanele care însoţeau animalele, bărbatul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi lovit cu un obiect contondent în zona braţului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate”, se arată în comunicat.

Conflictul a fost aplanat de poliţişti. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

Unul dintre angajaţii lui Gigi Neţoiu a povestit pentru Mediafax incidentele grave care au avut loc astăzi pe domeniul „Comandantului”.

„Noi, angajaţii domnului Neţoiu, rămânem peste iarnă, pentru a asigura paza domeniului. Azi-noapte, mi-a intrat un ţigan din zonă cu caprele, ca să mânânce capetele de vie. Dimineaţă, s-a schimbat tura la pază. Au venit iarăşi ţiganii, au sărit câinii lor, iar oamenii de la pază au fugit cu maşina. Au fost opriţi de ţigani şi bătuţi. Au fost loviţi cu topoarele.

Unul dintre colegii mei a primit lovituri în mână, apoi s-a ascuns în maşină. Le-a fost spartă partea dreaptă a lunetei. Au lovit cu toporul în maşină. Automobilul are partea dreaptă distrusă. Dacă nu se apăra şi nu intra în maşină, colegul meu ar fi fost, probabil, omorât.

Totul s-a întâmplat astăzi (n.r. - duminică, 16 ianuarie), în jurul orei 10.30. Acum, colegii mei sunt la Poliţia Cetate, unde dau declaraţii despre ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Luşu Sîrbu, paznic pe domeniul lui Neţoiu.

Mai multe articole despre:
gigi netoi bataie ciobani capre paznic